ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Συνεδριαζει την Παρασκευη το Δ.Σ. Καλαματας

Με 28 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Παρασκευή στις 8 το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν περιλαμβάνονται παρατάσεις προθεσμιών για την ολοκλήρωση έργων που εκτελεί ο Δήμος, η έγκριση της πληρωμής δαπανών για έργα που ολοκληρώνονται, οι προσλήψεις έκτακτου προσωπικού για έργα που εκτελεί ο Δήμος με αυτεπιστασία, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την επέτειο της απελευθέρωσης της Καλαμάτας από τον τουρκικό ζυγό στις 23 Μαρτίου, αιτήματα δημοτών και φορέων και άλλα. Σήμερα στη 1 μετά το μεσημέρι θα συνεδριάσει η Δημαρχιακή Επιτροπή.
Αναβάλλεται η παρουσίαση της κυκλοφοριακής μελέτης
Αναβάλλεται, για την ερχόμενη εβδομάδα, η προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα παρουσίαση της νέας κυκλοφοριακής μελέτης της Καλαμάτας. Όπως έγινε γνωστό η αναβολή οφείλεται σε αδυναμία – λόγω ασθενείας - του μελετητή, κυκλοφοριολόγου Κωνσταντίνου Ζέκου, να παραστεί στην εκδήλωση. Να υπενθυμίσουμε ότι στις προτάσεις του κ. Ζέκκου, που θα συζητηθούν και από το Δημοτικό Συμβούλιο, περιλαμβάνονται η διάνοιξη νέων δρόμων, η ανάπτυξη δικτύου ποδηλατοδρόμων, η αναβάθμιση της αστικής συγκοινωνίας, μονοδρομήσεις, πεζοδρομήσεις και άλλες παρεμβάσεις.
Συνεδριάζει αύριο η ΤΕΔΚ Μεσσηνίας
Με 5 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει αύριο στις 8 το βράδυ το διοικητικό συμβούλιο της ΤΕΔΚ Μεσσηνίας. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η έγκριση των πρακτικών του διαγωνισμού για την αγορά μικρών πυροσβεστικών οχημάτων, η προγραμματική σύμβαση για τη βελτίωση, τον καθαρισμό, τη διαγράμμιση και τη σήμανση του οδικού δικτύου της Μεσσηνίας και άλλα.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.