ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Ομαδα Ζ στη Μεσσηνια και συλληψεις με 10 κιλα χασις!

Συνελήφθησαν Αλβανοί με 10 κιλά χασίς
Πάνω από 10 κιλά χασίς είχαν κρύψει, κοντά στο σπίτι που διέμεναν στο χωριό Αβραμιού Μεσσηνίας, 3 νεαροί Αλβανοί. Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών παρακολουθούσαν τους Αλβανούς και χθες το πρωί έκαναν έφοδο και συνέλαβαν έναν από αυτούς που φύλαγε το χασίς, που ήταν κρυμμένο μέσα σε θάμνους. Στη συνέχεια συνέλαβαν και τους άλλους δυο. Οι συλληφθέντες παραπέμπονται στον εισαγγελέα. Απολογείται ο Αλβανός που ακρωτηρίασε τη σύζυγό του
Στον ανακριτή Καλαμάτας για να απολογηθεί, θα οδηγηθεί σήμερα το μεσημέρι ο 39χρονος Αλβανός που το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου ακρωτηρίασε με αλυσοπρίονο την εν διαστάσει σύζυγό του. Η γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο ΚΑΤ στην Αθήνα. Μετά την πολύωρη χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη οι γιατροί αισιοδοξούν ότι η υγεία της θα αποκατασταθεί και τα επανασυγκολλημένα άκρα της θα λειτουργούν κανονικά.
Ομάδα "Ζ" στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας
Ομάδα άμεσης επέμβασης συγκρότησε η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας. Όπως ανακοίνωσε χθες ο αστυνομικός διευθυντής ταξίαρχος Γιώργος Καραβίτης η ομάδα αποτελείται από 10 αστυνομικούς μοτοσικλετιστές, οι οποίοι μπορούν να φθάσουν μέσα σε ελάχιστο χρόνο στον τόπο κάθε συμβάντος για το οποίο θα ειδοποιηθούν. Ο αστυνομικός διευθυντής ανακοίνωσε επίσης χθες ότι καθημερινά περιπολικά της Αστυνομίας θα περιπολούν σε όλα τα χωριά της Μεσσηνίας.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.