ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Στυγερο Εγκλημα στην Καλαματα- Εκοψε με αλυσοπριονο τα ακρα της γυναικας του…

Δολοφονική επίθεση με αλυσοπρίονο σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 σήμερα το μεσημέρι σύμφωνα με τις νεώτερες πληροφορίες στην Καλαμάτα σε πολυκατοικία της οδού Σταδιου 6.
Από τις πρώτες πληροφορίες που ασχολήθηκαν οι Αστυνομικές αρχές αναφέρουν ότι έας 40χρονος περίπου άντρας Αλβανικής καταγωγής κάτω αποαδιευκρίνιστες συνθήκες έκοψε τα άκρα της γυναίκας του με αλυσοπρίονο. Γίνονται προσπάθειες για να κρατηθεί στη ζωή το θύμα της επίθεσης.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν το συμβάν Δράστης και θύμα λογομάχησαν έντονα ενώ το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση εδώ και 2 χρόνια περίπου, ενώ απειλές είχε δεχθεί ο φίλος της Αλβανίδας γυναίκες για πολλές φορές απο τον δράστη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δράστης που βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα απο περιπολούντες άνδρες της Τροχαίας Καλαμάτας
Στο χειρουργείο βρίσκεται αυτή την ώρα η γυναίκα που δέχτηκε δολοφονική επίθεση με αλυσοπρίονο από τον σύζυγο της, ενώ το στυγερό έγκλημα συνέβη μπροστά στα έντρομα μάτια των 2 παιδιών τους ηλικίας 6 και 10 ετών αντίστοιχα τα οποία σε κατάσταση σοκ βγήκαν στο δρόμο και χτυπούσαν τα αυτοκίνητα. Ωστόσο στο Νοσοκομείο μετέβη ο Αστυνομικός Διευθυντής Μεσσηνίας ζητώντας να υπάρξει με ενέργειές του ασφαλή κοινωνική μερίμνα για τα 2 αγγελούδια. Ο δράστης είναι Αλβανικής καταγωγής και προέβη στην πράξη του μετα από έντονη λογομαχία σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.