ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Στη Καλαματα ο Χρ. Μαρκογιαννακης παρα... την ανασφαλεια

Τη Λακωνία, τη Μεσσηνία και την Αρκαδία επισκέφθηκε χθες ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, υπεύθυνος για θέματα Δημόσιας Τάξης, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, συνοδευόμενος από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγο Βασίλη Τσιατούρα. Ο υπουργός είχε συνεργασία με τους αστυνομικούς διευθυντές και τους διοικητές των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης στους 3 Νομούς. Στην Καλαμάτα χθες το απόγευμα ο υπουργός συνεργάσθηκε με τον αστυνομικό διευθυντής ταξίαρχο Καραβίτη, τον διοικητή της Πυροσβεστικής αρχιπύραρχο Αφάλη και συναντήθηκε με το νομάρχη Μεσσηνίας Δημήτρη Δράκο και το δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα. Ο κ. Μαρκογιαννάκης έγινε αποδέκτης αιτημάτων για ενίσχυση του προσωπικού της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής στη Μεσσηνία, ενώ σε δηλώσεις του έκανε λόγο για σύμπτυξη των αστυνομικών υπηρεσιών, αφού προηγηθεί διάλογος με τους τοπικούς φορείς για να εκτιμηθούν οι ανάγκες.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΛΕΙΑΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ...
Μια αιφνιδιαστική για τα τοπικά δεδομένα ληστεία, ένοπλη μάλιστα, που προβλημάτισε την τοπική κοινωνία, σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι στην Εθνική Τράπεζα στους Γαργαλιάνους. Ο άγνωστος δράστης, που σύμφωνα με πληροφορίες φορούσε κράνος, εισήλθε στη 1.50 περίπου στο Κατάστημα της ΕΤΕ στους Γαργαλιάνους, που βρίσκεται στην Αγορά της πόλη, ελάχιστα μέτρα από την κεντρική πλατεία, και υπό την απειλή όπλου ζήτησε και πήρε τα χρήματα που ήταν στα ταμεία, χωρίς να συμβεί το παραμικρό και να προβληθεί αντίστασηόπως πληροφορηθήκαμε. Αμέσως μετά ετράπη σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση με μηχανή μεγάλου κυβισμού "Εντούρο", χωρίς πινακίδες... Στο χώρο έφτασαν άμεσα άνδρες της Αστυνομίας από τους Γαργαλιάνους και ελάχιστα αργότερα μετέβη για το συντονισμό των ερευνών και ο Αστυνομικός Δντης Μεσσηνίας
Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη η λεία του οποίου ανέρχεται σε 13.000 ευρώ περίπου.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.