ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Δράκος

Βολες κατα Δρακου για τα εκλογικα συνεργεια

Η συγκρότηση των ειδικών εκλογικών συνεργείων από τον Νομάρχη Μεσσηνίας Δημήτρη Δράκο « κατόρθωσε »για μία ακόμα φορά να ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών » στα οργανωμένα στελέχη και στους ψηφοφόρους του κυβερνώντος κόμματος 20 ημέρες πρίν από την κρίσιμη μάχη των ευρωεκλογών. Η στελέχωση των ειδικών εκλογικών συνεργείων από τον κο Δράκο κινείται στην κόψη του ..ξυραφιού ,οι κατηγορίες που εισπράττει για εύνοια και
αναξιοκρατία προκαλούν την έκπληξη αλά και γεννούν κύμα αντιδράσεων στα στελέχη της
Νέας Δημοκρατίας που αρκετά από αυτά έμειναν έξω από τις λίστες, κατηγορώντας τον κο Δράκο για ιδιοτελή κριτήρια και προσωπική πολιτική.
Οι πολιτικές επιλογές του κου Δράκου στην συγκρότηση των εκλογικών συνεργείων προκαλούν προβληματισμό και αφήνουν αρκετά ερωτηματικά. Άλλωστε τα όσα καταγράφονται, τόσο στην ερώτηση της Νομαρχιακής Συμβούλου Δήμητρας Ψαρούλη - Τζουμελέα είναι χαρακτηριστικά.
Μια σύγκριση μεταξύ των δύο τελευταίων αναμετρήσεων, δηλαδή του 2007 και του 2009, δείχνει ότι οι αλλαγές που έχουν γίνει είναι ελάχιστες. Οι 81 απο τους 100 υπαλλήλους παραμένουν ίδιοι. Μέσα σε αυτούς έχουν προστεθεί και δυο Νομαρχιακοί Σύμβουλοι αλλά αυτή τη φορά εχει καταφέρει ο κ. Δράκος να εξαιρέσει τον εαυτό του, καθότι χαρακτηριστικότατη ήταν η προηγούμενη απόφαση του να συμμετάσχει σε εκλογικό συνεργείο το 2007. Μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι η συμμετοχή κάποιου σε εκλογικό συνεργείο σημαίνει και ειδική εκλογική αποζημίωση η οποία κυμαίνεται, ανάλογα με το
είδος των εκλογών, απο 1500 έως 2000 ευρώ. Πλέον στη βάση των ίδιων επιλογών του Νομάρχη Μεσσηνίας, τίθεται ζήτημα τόσο αξιοκρατίας όσο και πολιτικής εύνοιας.
Πηγή best-tv.gr

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.