ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου - Λειτουργια Θερινου Σχολειου 2009 στην Καλαματα !!

Από τη Γραμματεία της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ανακοινώθηκε ότι: από τη Δευτέρα 06 Ιουλίου 2009 μέχρι την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009 θα λειτουργήσει για τέταρτη συνεχή χρονιά το «Θερινό Σχολείο για νέους Μεσσήνιους Ομογενείς» στη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στην Καλαμάτα.
Η τελετή της έναρξης του Θερινού Σχολείου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009 και ώρα 10.00 στο Αμφιθέατρο της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών.
Το Θερινό Σχολείο οργανώνεται από τη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμάτας και την Παμμεσσηνιακή Ομοσπονδία Αμερικής – Καναδά. Το Θερινό Σχολείο απευθύνεται σε ομογενείς μαθητές Γυμνασίου/ Λυκείου και σε αποφοίτους Λυκείων/ φοιτητές από 17 έως 23 ετών. Τα μαθήματα που θα διδαχθούν είναι: Ελληνική Γλώσσα, Ελληνική Ιστορία και Ελληνικός Πολιτισμός και θα πραγματοποιούνται στα Διδακτήρια της Σχολής. Σκοπός του Θερινού Σχολείου είναι κυρίως η σωστή εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας, η γνωριμία των μαθητών με την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό, η κοινωνικοποίηση των νέων σε αμιγές ελληνικό περιβάλλον και η απόκτηση ελληνικής συνειδήσεως

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.