ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Νεα κουρσα 3,16% η τιμη της αμολυβδης !!

Νέα άνοδο κατά 3,16% σημείωσε ο μέσος όρος της λιανικής τιμής πώλησης της αμόλυβδης βενζίνης σε σχέση με το μέσο όρο της προηγούμενης Παρασκευής που ήταν 1,044 ευρώ ανά λίτρο. Με βάση δειγματοληψία με καταγραφή τιμών σε περίπου 2.300 πρατήρια σε όλη την Ελλάδα, την Παρασκευή 3 Ιουλίου, η τιμή διαμορφώθηκε στα 1,077 ευρώ ανά λίτρο.
Στις τιμοληψίες που έγιναν την τελευταία εβδομάδα καταγράφηκε για πρώτη φορά η ενσωμάτωση της πρόσφατης αύξησης του ειδικού φόρου κατανάλωσης στη βενζίνη.
Όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης, σε σχέση με το μέσο όρο των 4 τελευταίων εβδομάδων, στις τιμές λιανικής πώλησης της αμόλυβδης βενζίνης (95 οκτανίων 10 ppm) σημειώθηκε άνοδος 0,049 ευρώ ανά λίτρο, ή ποσοστό 4,79%.
Οι τιμές των υγρών καυσίμων (αμόλυβδη 95 οκτανίων, σούπερ αμόλυβδη 100 οκτανίων, σούπερ LRP, πετρέλαιο κίνησης και πετρέλαιο θέρμανσης) με βάση τις δηλώσεις των πρατηριούχων (σύμφωνα με τις Αγορανομικές Διατάξεις), παρουσιάζονται αναλυτικά σε πίνακες που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Υγρών Καυσίμων http://www.fuelprices.gr όπου παρουσιάζονται οι σημερινές ελάχιστες, μέσες και μέγιστες τιμές σε όλους τους Νομούς της χώρας.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.