ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Υπερ του Καποδιστρια 2 ο Ιωαννιδης

ΥΠΕΡ του “Καποδίστρια 2” τάχθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάν. Ιωαννίδης, εκφράζοντας τη δυσφορία του που οι δήμοι σήμερα δεν μπορούν να κάνουν απλές μελέτες για έργα αθλητικής υποδομής. Στον Παυλόπουλο και στον Καραμανλή που φοβούνται το πολιτικό κόστος και την αντίδραση των “γαλάζιων” δημάρχων, πρέπει να τα πεις κόουτς. Ονειρεμένη, αλλά...
ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ με την Πύλο δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, την οποία χαρακτήρισε ονειρεμένη. Ομως, υποστήριξε ότι πιο ονειρεμένες είναι οι περιοχές στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής (Αρμενιστής κ.λπ.), απέναντι από το Αγιον Ορος. Πάντως, παραδέχθηκε ότι η Πύλος είναι πιο όμορφη από το πρώτο πόδι, από το οποίο κατάγεται.
Μεσσηνία και Λάουντα
ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕ ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης με το άθλιο οδικό δίκτυο της Πελοννήσου, από την Τρίπολη και κάτω, καθώς και της Μεσσηνίας. Δεν έβγαλε όμως και δεν πέταξε το σακάκι, όπως έκανε στους πάγκους του μπάσκετ, αλλά “κάρφωσε” με ευγένεια, λέγοντας: «Είναι κρίμα από το Θεό τέτοια ευλογημένα μέρη, να έχουν τέτοιους δρόμους. Αν δεν ήταν το περιπολικό, όχι το τελευταίο, αλλά το προηγούμενο, που ο οδηγός του ήταν Λάουντα, θα φθάναμε μετά από 1,5 ώρα». Τόνισε πως «η Πελοπόννησος είναι πραγματικά αδικημένη και μεις νομίζαμε πως είμαστε εμείς στη Βόρεια Ελλάδα. Ομως, είμαστε πολύ καλύτερα».
Share on Google Plus

About greekmme

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου