ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Καυτες πολιτικές δηλωσεις Παυλοπουλου για τις εκλογες

Εύκολη χαρακτήρισε την αναστροφή του κλίματος – την στιγμή που όλα φαντάζουν δύσκολα στη Ν.Δ. – ο Υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος, σε δηλώσεις του στην τηλεόραση ΒΕST, σχολιάζοντας το θέμα των νέων ευρημάτων των δημοσκοπήσεων. Ο Υπουργός τόνισε πως το βασικό στοιχείο για την αναστροφή του κλίματος είναι η ανάδειξη και ένταση (!) του κυβερνητικού έργου (δείχνοντας έτσι και στην διάθεσή του για τη μη πρόωρη προσφυγή στις κάλπες). Παράλληλα, υποσημείωσε αυξάνοντας τους τόνους της αντιπαράθεσης πως το ΠΑΣΟΚ δεν έχει τη δυναμική που πρέπει – χαρακτηρίζοντας τη διαφορά ευκαιριακή και συγκυριακή – και εστίασε περισσότερο στην συσπείρωση και στο εσωτερικό του Κυβερνώντος κόμματος, υπογραμμίζοντας πως η βάση της Ν.Δ. είναι και η δύναμή της.
Με εμφανή την διάθεση για απολογισμό (εκλογικό; θέσης;) ο Προκόπης Παυλόπουλος παρουσίασε στην κάθοδό του στη Μεσσηνία αναλυτικά τα στοιχεία από το πρόγραμμα «Θησέας» κάνοντας λόγο για την αναπτυξιακή υπέρβαση της αυτοδιοίκησης και συγκρίνοντάς το με το ανάλογο «ΕΠΤΑ» επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ. Με τη γενική πάντως, και από τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες, διαπίστωση ότι ο «Θησέας» είναι το πρόγραμμα που ήρθε να δώσει… περισσότερα στον α΄ βαθμό, ο κ. Παυλόπουλος υπερτόνισε την αξία των αριθμών που έδειχναν τριπλάσιες χρηματοδοτήσεις σε επίπεδο χώρας, περιφέρειας, νομού και δήμου Καλαμάτας, και μάλιστα, σε λιγότερα χρόνια (7χρόνια για το «ΕΠΤΑ» σε 5 χρόνια ο «Θησεάς»), κάνοντας διαρκώς συσχετισμό με τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ. Θέλοντας μάλιστα να βάλει και τη «σφραγίδα» του στο Πρόγραμμα εξήγγειλε και το «Θησέας 2» με ενισχυμένους πόρους ενώ δεν ξέχασε και την διοικητική μεταρρύθμιση, τονίζοντας πως δεν εγκαταλείφθηκε αλλά ανεστάλη λόγω οικονομικής κρίσης. Αξιοσημείωτο πως επίμονα και αρκετές φορές χρησιμοποίησε τη λέξη «διαφάνεια».
Share on Google Plus

About greekmme

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου