ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

greece

Οι χειροτερες γιορτες για τους επαγγελματιες...


Την χειρότερή τους και εορταστική σεζόν φέτος βιώνουν τα καταστήματα που δραστηριοποιούνται τις βραδινές –νυχτερινές ώρες . Ο κόσμος φέτος πολύ λίγος από κάθε άλλη χρονιά έχει οδηγήσει τους υπεύθυνους των μαγαζιών σε μείωση των τιμών σε σχέση με άλλα Χριστούγεννα μια και τα ρεζερβέ ήταν λιγοστά. Πολλά μαγαζιά δεν άνοιξαν καν ενώ και όσα άνοιξαν έχουν περιοριστεί στα 3ημερα (χάλια και αυτά) ακόμη και μέσα στις εορτές, πράγμα που συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Όσον αφορά τα μαγαζιά με ρούχα, εκεί έχουμε σχεδόν την απόλυτη καταστροφή φέτος με τους επαγγελματίες να βρίσκονται σε απόγνωση μια και οι λιγοστοί πελάτες που ψώνισαν προτίμησαν τις γνωστές αλυσίδες που δεν είναι και ελληνικές και ως γνωστών εμπίπτουν σε άλλους νόμους χρηματοδότησης και ανταγωνισμού από τις δικές μας επιχειρήσεις που αναστενάζουν. Κάποιοι λεν ότι τα χειρότερα δεν τα έχουμε δει ακόμα, πάντως ένα είναι σίγουρο ότι θα κλείσουν πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις μετά τις γιορτές που παραδοσιακά ήταν η ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας.
Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι το «σαφάρι» του υπουργείου Οικονομικών δεν θα οδηγήσει πουθενά καθότι δεν «υπάρχει μία» και αυτοί που έχουν τα χρήματα (τους ξέρετε άλλα δεν τους ακουμπάτε..) η τα έχουν κάνει «μασούρι» η τα ξοδεύουν σε άλλες χώρες για να είναι και «Ιν» αξιότιμοι κύριοι του υπουργείου που ψάχνετε για φοροδιαφυγή στις κιλότες, στα μπλουζάκια, στα καλαμαράκια, στο γύρο με πίτα, στις πορτοκαλάδες ,στους καφέδες ,στα χρεοκοπημένα νυχτερινά μαγαζιά, στα σιφόνια των υδραυλικών, στα μερεμέτια των ξυλουργών και άλλα πολλά που ούτε τις λέξεις δεν έχετε ακούσει… Τέλος «η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει» εκτός και το καταφέρετε εσείς ( λίγο θέλετε ακόμα) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.