ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

απεργία

Παρελυσε η Καλαματα απο τις απεργιες

Ξεκίνησαν οι δυναμικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων με το ΠΑΜΕ να αναλαμβάνει δράση. Από νωρίς το πρωί μέλη του απέκλεισαν την είσοδο της Νομαρχίας Μεσσηνίας, παγώνοντας κάθε δραστηριότητα εντός του κτηρίου. Τα συλλαλητήρια πέφτουν βροχή και με τον ΣΥΡΙΖΑ να διαδηλώνει στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας,
την αντίδραση του στα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση. Τα μέλη του μάλιστα τονίζουν πως η πολιτική αυτή που την χαρακτηρίζουν "φτώχιας" δεν πρέπει να περάσει. Στους δρόμους σήμερα με ιδιαίτερη να είναι η συμμετοχή της νεολαίας, βγήκαν τα μέλη του Πανεργατικού Μετώπου . Στην πλατεία 23ης Μαρτίου διοργανώθηκε συλλαλητήριο και στην συνέχεια πορεία στους δρόμους της Καλαμάτας.
Βαραίνει το κλίμα για τα νοικοκυριά και την αγορά και ενδεικτικές είναι οι τάσεις που καταγράφονται στο δελτίο οικονομική συγκύριας του Ιδρύματος Οικονομικών και βιομηχανικών ερευνών. Ο κόσμος δηλώνει απογοητευμένος από την όλη κατάσταση, ανησυχεί και είναι πεπεισμένος πως δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.