ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

greece

Νεκρος για το εθιμο και συλληψεις...

Με τις καθιερωμένες εκδηλώσεις η Μεσσηνία γιόρτασε την Ανάσταση. Πόλεις και χωριά πλημμύρισαν από Μεσσήνιους της διασποράς που ήρθαν για να γιορτάσουν με συγγενείς και φίλους. Η κίνηση στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο ήταν ιδιαίτερα αυξημένη και η Τροχαία έλαβε μέτρα για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την αποφυγή ατυχημάτων.
«Στον αέρα» τινάχθηκε 25χρονος
Τραγικό θάνατο βρήκε το Σάββατο το βράδυ, λίγο πριν την Ανάσταση, ένας 25χονος στο Μοσχοχώρι του Δήμου Μεσσήνης. Ο 25χρονος μετέφερε στο αυτοκίνητό του μεγάλη ποσότητα κροτίδων, πυροτεχνημάτων και μπαλόνια με οξυγόνο και ασετιλίνη και κατευθυνόταν προς την εκκλησία του χωριού, όταν για άγνωστο λόγο προκλήθηκε έκρηξη και το όχημα ανατινάχθηκε. Από την έκρηξη σκοτώθηκε ο 25χρονος, ενώ από τύχη δεν τραυματίστηκαν άλλοι κάτοικοι του χωριού, που βρίσκονταν στο δρόμο.
Πέντε συλλήψεις για κατοχή κροτίδων
Στον εισαγγελέα, με τις κατηγορίες της κατοχής και διακίνησης απαγορευμένων κροτίδων και άλλων πυροτεχνημάτων, οδηγούνται πέντε ιδιοκτήτες καταστημάτων από διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας, που συνελήφθησαν τις προηγούμενες ημέρες. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4.000 κροτίδες και 3.000 παιδικά αθύρματα.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.