ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

filiatra

Πολεοδομικος σχεδιασμος στην Τριφυλια

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010 η αναγγελθείσα από χθες από τον Δήμαρχο Άλκη Ξύγκα πρώτη ενημέρωση για τον πολεοδομικό σχεδιασμό. Ήταν μια χρήσιμη συνάντηση που έδωσε την δυνατότητα στους παραβρισκόμενους να ενημερωθούν, να περιγράψουν την σημερινή πραγματικότητα και να κάνουν προτάσεις γενικότερου ενδιαφέροντος για το μέλλον.
Συζητήθηκε η χρήση γης και ο γενικότερος πολεοδομικός σχεδιασμός. Προβλημάτισε ιδιαίτερα τους παραβρισκόμενους που ήταν οι: κ. Ξύγκας, οι αντιδήμαρχοι κ. Στάμος. Κ. Παναγιωτόπουλος και κ. Παγάνης και οι υπάλληλοι μηχανικοί της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου. Την ενημέρωση την έκαναν τρεις υπεύθυνες που προσπαθούν να κάνουν τον πολεοδομικό σχεδιασμό των Φιλιατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες μας και στο παρελθόν είχαν γίνει ανάλογες προσπάθειες αλλά δεν τελεσφόρησαν.
Ευχόμαστε και ελπίζουμε η εφαρμογή του ......... Καλλικράτη να μην σταθεί εμπόδιο για την ολοκλήρωση του σημαντικότερου ίσως έργου υποδομών όλων των εποχών. Ελπίζουμε στο μέλλον να συμμετέχουν όλοι οι φορείς και οι πολίτες των Φιλιατρών που με τις προτάσεις τους θα βοηθήσουν στην δημιουργία ενός πραγματικού, ουσιαστικού, σύγχρονου και αναπτυξιακού πολεοδομικού σχεδιασμού. Χαιρετίζουμε την προσπάθεια που έστω και καθυστερημένα γίνεται από τον Δήμο Φιλιατρών.
Πηγή: Filiatrablog

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.