ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

greece

Τα νεα της ημερας σε τιτλους..

@Σύσκεψη των διοικητών των Νοσοκομείων της Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 12 το μεσημέρι στην Τρίπολη, υπό την προεδρεία του περιφερειάρχη Φώτη Χατζημιχάλη. Στη σύσκεψη θα συζητηθούν τα έργα του τομέα Υγείας που θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2007 - 2013 (Δ΄ ΚΠΣ).
@Με πλαστά ή κλεμμένα διαβατήρια εμφανίστηκαν στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας 19 Αφγανοί λαθρομετανάστες. Οι αλλοδαποί, που ήθελαν να ταξιδέψουν με πτήση της «Berlin Airlines» για τη Γερμανία, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.
@Τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη μεταφορά και τη λειτουργία του στις νέες του κτιριακές εγκαταστάσεις στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας, γιορτάζει το Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσσηνίας. Η εορταστική εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη στις 10 το πρωί και θα μιλήσουν η διευθύντρια της ΛΗ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Ξένη Αραπογιάννη και η διευθύντρια της 26ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Ευγενία Χαλκιά.
@Συνεχίζεται και στη Μεσσηνία η υποβολή μηχανογραφικών για τα ΑΕΙ – ΤΕΙ, από τους υποψήφιους που συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Σύμφωνα με το πρόγραμμα σήμερα στο 6ο Λύκειο Καλαμάτας υποβάλουν μηχανογραφικά οι υποψήφιοι του 4ου Λυκείου Καλαμάτας, που το επώνυμό τους αρχίζει από Ι μέχρι Ο και αύριο οι υποψήφιοι με επώνυμο από Π έως Ω. Στο 3ο Λύκειο Καλαμάτας σήμερα καταθέτουν μηχανογραφικά οι υποψήφιοι του 1ου Λυκείου Καλαμάτας που το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι Κ και αύριο οι υποψήφιοι με επώνυμο από Λ έως Π. Στο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας σήμερα υποβάλουν μηχανογραφικά οι υποψήφιοι του Λυκείου Μελιγαλά και αύριο και την Τετάρτη οι υποψήφιοι από το Λύκειο Γαργαλιάνων. Τα μηχανογραφικά και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά των υποψηφίων θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 20 Ιουλίου.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.