ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σαμαράς

Το αυτι τραβα ο Σαμαρας στους διαφωνουντες

Ζητεί δηλώσεις νομιμοφροσύνης από την Ελσα Παπαδημητρίου, τον Αθ. Γιαννόπουλο και τους άλλους διαφωνούντες
Τελευταία προειδοποίηση προς τους βουλευτές του να στηρίξουν τις επιλογές του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές απευθύνει ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντ.Σαμαράς. Σύμφωνα μάλιστα με ορισμένες πληροφορίες, στο στόχαστρο του προέδρου της ΝΔ και των στενών επιτελών του βρίσκονται το τελευταίο διάστημα δύο βουλευτές, οι οποίοι αν δεν συμμορφωθούν με τις επιθυμίες της Ρηγίλλης θα δουν μπροστά τους το φάσμα της διαγραφής. Πρόκειται για τη βουλευτή Αργολίδας κυρία Ελσα Παπαδημητρίου και τον βουλευτή Φθιώτιδας κ. Αθ. Γιαννόπουλο.
Οι ίδιες πληροφορίες επιμένουν ότι έχει σταλεί και στους δύο σαφές τελεσίγραφο να κάνουν δηλώσεις υποστήριξης στους υποψηφίους της ΝΔ στις περιφέρειές τους, στην Πελοπόννησο και στη Στερεά Ελλάδα αντιστοίχως. Αν αυτό δεν γίνει σε εύλογο χρονικό διάστημα, τότε οι διαγραφές τους πρέπει να θεωρούνται πολύ πιθανές. Και θα αποτελέσουν μήνυμα και προς άλλους επίδοξους αντιφρονούντες ότι «τα ψέματα τελείωσαν» και όλοι πρέπει να στοιχηθούν πίσω από τις κεντρικές επιλογές της κομματικής ηγεσίας.
Η Ρηγίλλης θα παρακολουθήσει στενά τις κινήσεις και των δύο βουλευτών σε τοπικές εκδηλώσεις στις περιφέρειές τους την προσεχή εβδομάδα. Δεν φαίνεται πάντως τόσο η κυρία Παπαδημητρίου όσο και ο κ. Γιαννόπουλος να επιλέγουν αυτή τη στιγμή την κατά μέτωπον σύγκρουση με τον κ. Σαμαρά, ακολουθώντας διαφορετική στρατηγική από εκείνη που επέλεξε ο ανεξάρτητος- πλέον - βουλευτής Χανίων κ. Χρ. Μαρκογιαννάκης .
Ο πρόεδρος της ΝΔ έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν μπορεί να παραμείνει όμηρος των συμπεριφορών διαφόρων βουλευτών, οι οποίοι με δηλώσεις τους εμποδίζουν την ανάπτυξη της στρατηγικής του. Επιθυμεί ένα «καθαρό κόμμα» που θα μπορεί να ακολουθήσει τη στρατηγική που ο ίδιος έχει χαράξει, με πρώτο βήμα την ομιλία του στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης. Βήμα

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.