ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

απεργία

Μπλακ αουτ στην αγορα του Νομου

Μετά τις πρωτάκουστες, αντισυνταγματικές ποινές και τις δίκες εξπρές που αποφασίζει η κυβέρνηση, σήμερα έδωσε στη δημοσιότητα τις ποινές για τους φορτηγατζήδες που την «ενοχλούν» και το δικαίωμα με νομοσχέδιο στους ιδιώτες να αναλαμβάνουν Δημόσιες Μεταφορές…! Καλά δεν έχουν καταλάβει ακόμη ότι λεφτά δεν υπάρχουν στον κόσμο παρά μόνο σε λίγους που τους ξέρουν και τα έχουν στην Ελβετία.. Σήμερα και ενώ αποκλείστηκε έστω και για λίγα λεπτά το ανοδικό ρεύμα της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας στο ύψος του κόμβου της Μεταμόρφωσης, οι ιδιοκτήτες φορτηγών σταματούν συστηματικά πλέον κάθε όχημα Δημόσιας Χρήσης που κυκλοφορεί στο εθνικό δίκτυο.
Το νομοσχέδιο για τις μεταφορές από ιδιωτικής χρήσεως αυτοκίνητα αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να ψηφισθεί αύριο από τη Βουλή σε έκτακτο «μίνι» Υπουργικό Συμβούλιο με την συμμετοχή του Γιάννη Ραγκούση, Ευάγγελου Βενιζέλου, Θεόδωρου Πάγκαλου και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Δημήτρη Ρέππα, αποφασίστηκε η λήψη άμεσων μέτρων καθώς και η σκλήρυνση του τρόπου αντιμετώπισης των κινητοποιήσεων.
Ποινές
O υπουργός Υποδομών Μεταφορών Δικτύων, Δημήτρης ΡέππαςΣτο πλαίσιο των αποφάσεων αυτών υιοθετήθηκε σειρά μέτρων όπως:
α) Φυλάκιση έως και 5 έτη για παρακώλυση συγκοινωνιών και για παράβαση των διατάξεων περί επιτάξεως.
β) Συζητείται επίσης η επιβολή και διοικητικών κυρώσεων στους ιδιοκτήτες φορτηγών όπως επί παραδείγματι η αφαίρεση αδείας. Λίγο μετά το μεσημέρι συνελήφθη 35χρονος ιδιοκτήτης φορτηγού επί της Εθνικής Οδού Αθηνών Κορίνθου για παρακώλυση συγκοινωνιών και αντίσταση κατά της αρχής.
Ως προς τους πυροβολισμούς που έπεσαν την Τρίτη στην περιοχή της Μαλακάσας, η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε πως πρόκειται για βολές κυνηγετικού όπλου με φυσίγγια που χρησιμοποιούνται για κυνήγι αγριογούρουνου (ένα μεγάλο σκάγι).
Κατά την ΕΛ.ΑΣ. οι πυροβολισμοί είχαν ως στόχο την κατατρομοκράτηση οδηγών οχημάτων που δεν ακολουθούσαν τη λογική των κινητοποιήσεων . Κύριοι με τα μέτρα αυτά, έχετε κάνει τους έλληνες ρουφιάνους..! ο ένας για τον άλλον και η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα του «εμφυλίου» Ξυπνάτε!!!! εκτός και έχετε εντολή…

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.