ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Κινεζικη εισβολη στο λιμανι Καλαματας...

Απόσπασμα από παλαιότερες δηλώσεις της κας Λούκας Κατσέλη μετά την συναντησή της με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Cosco, κ. Wei Jiafu, ο οποίος επισκέφθηκε την Ελλάδα, επικεφαλής πολυμελούς Κινεζικής αντιπροσωπείας « Όπως μου ανέφερε ο κ. Wei Jiafu τα σχέδια της Cosco περιλαμβάνουν επέκταση των δραστηριοτήτων σε σχέση με άλλα λιμάνια της χώρας, ανάπτυξη του Πειραιά σε ένα διεθνές κέντρο υπηρεσιών »
Το μέλλον του Λιμανιού της Καλαμάτας - Σύσκεψη στο Λιμενικό Ταμείο !!
Μην ξεχνάμε ότι ο κος Ανωμερίτης είναι πρόεδρος του ΟΛΠ!
Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Λιμενικό Ταμείο, με την ευκαιρία της παρουσίας του Προέδρου του ΟΛΠ κ. Π. Ανωμερίτη, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Καλαμάτας , του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου, του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, του Προέδρου του Επιμελητηρίου κλπ. Ο κ. Ανωμερίτης ενημέρωσε για τη δυνατότητα του ΟΛΠ, να συμβάλει
στην τουριστική αξιοποίηση του Λιμανιού, αλλά και για την κυβερνητική πολιτική που είναι η πλήρης αλλαγή του θεσμικού πλαισίου διοίκησης των 800 περίπου λιμένων της χώρας. Ο Δήμαρχος Καλαμάτας αναφέρθηκε στη διαχρονική προσπάθεια των Δημοτικών Αρχών για ίδρυση και λειτουργία Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και για τον ουσιαστικό αποκλεισμό της πόλης στα θέματα διοίκησης του λιμένα, ανεξάρτητα από την καλή συνεργασία που υπάρχει με τον τωρινό Πρόεδρο κ. Ν. Τζάννε, που έχει οδηγήσει στην αναβάθμιση της παραλιακής ζώνης.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.