ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Τ.Ε.Ε. και κυνηγούς ειδε ο Αποστολοπουλος

Τα προβλήματα του κλάδου των τεχνικών εταιρειών βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος με αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Γραφείου Δυτικής Ελλάδας του Πανελληνίου Συνδέσμου Ανωνύμων, Περιορισμένης Ευθύνης & Προσωπικών Τεχνικών Εταιρειών.
Ο Περιφερειακός Συντονιστής κ. Βασίλης Βλασταράς, αφού σκιαγράφησε τις επιπτώσεις της κρίσης στον κατασκευαστικό κλάδο, ιεράρχησε ως κυριότερα αιτήματα των εταιρειών την αποπληρωμή των οφειλομένων στους εργολήπτες δημοσίων έργων και την επιτάχυνση των διαδικασιών δημοπράτησης και συμβασιοποίησης έργων μέσω του Ε.Σ.Π.Α. Ως προς το πρώτο θέμα, ο κ. Αποστολόπουλος τόνισε ότι παρά τις δυσκολίες έχει ξεκινήσει ήδη η ροή πληρωμών, ενώ, όσον αφορά τα δημόσια έργα, έδωσε το περίγραμμα της πορείας εντάξεων στο Ε.Σ.Π.Α. Δυτικής Ελλάδας και τόνισε την αναγκαιότητα σύνταξης ολοκληρωμένων και ώριμων μελετών προκειμένου να κινηθούν οι διαδικασίες.
Κατόπιν, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος είχε συνάντηση με εκπροσώπους της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου με κύριο θέμα συζήτησης το ζήτημα που έχει προκαλέσει η καθαίρεση του Διοικητικού Συμβουλίου έπειτα από απόφαση του Ειδικού Γραμματέα Δασών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής.
Ο κ. Αποστολόπουλος, αφού ενημερώθηκε για τις διοικητικές αρρυθμίες που έχουν δημιουργηθεί και έγινε αποδέκτης αίτησης ανάκλησης της απόφασης εκ μέρους εκπροσώπων της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας, δήλωσε ότι θα εξετάσει τις ενστάσεις σε συνεργασία με το Υπουργείο.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.