ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μεσσηνία

Στον Σαμαρα ο Νικας για ολα...

Ο Αντώνης Σαμαράς το έχει τονίσει πολλές φορές, πως η Μεσσηνία είναι πάντα η προτεραιότητά του και αυτό το αποδεικνύει καθημερινά και στην πράξη. Παρά τις κρίσιμες χθεσινές στιγμές δεν ανέβαλε το προγραμματισμένο ραντεβού με το Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα και ενημερώθηκε για όλα τα προβλήματα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας και του νομού.
Ο Δήμαρχος σήμερα δήλωσε την πλήρη ικανοποίησή του και σημείωσε χαρακτηριστικά:
«Υπήρχε μια προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας τον κύριο Σαμαρά, παρά τις δυσκολίες της χθεσινής ημέρας και το φόρτο της εργασίας η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε όπως γνωρίζετε, είναι έντονο το ενδιαφέρον του Προέδρου για τη Μεσσηνία και για την πόλη της Καλαμάτας.
Του εξέθεσα τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν εδώ, την πίεση την οποία υφιστάμεθα ως πόλη, όσον αφορά στον περιμετρικό δακτύλιο, το Στρατόπεδο, το Πανεπιστήμιο, το Τ.Ε.Ι. κ.λ.π, τα γνωρίζει τα ζητήματα αυτά σε βάθος. Του έδωσα και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και την ομόφωνη απόφαση της επιτροπής εδώ των φορέων γι’ αυτά τα ζητήματα και είναι προφανές ότι έχουμε την πλήρη υποστήριξή του προέδρου της Ν.Δ.
Ήταν μια πού καλή συνάντηση σε δύσκολες ώρες πράγματι, ήταν συγκεντρωμένη εκεί όλη η Νέα Δημοκρατία και ο χειρισμός λεπτών ζητημάτων χθες, δεν εμπόδισαν αυτή τη συνάντηση και ειλικρινά χαίρομαι γι’αυτό και δείχνει το ενδιαφέρον του Προέδρου για την πόλη..».

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.