ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Οι γνωστοι προβοκάτορες κουκουλοφοροι δεν ειναι Αγανακτισμενοι χωρις μασκα!

Καλύτεροι από τα ….ΜΑΤ οι ….Κουκουλοφόροι !! …διέλυσαν τους διαδηλωτές στο Σύνταγμα ! MHN εκπλαγείτε αν μάθε όπως βλέπαμε τόσα χρόνια ότι κάτω απο τις κουκούλες και τις μάσκες των γνωστών- αγνωστων κρύβονται παιδιά μεγλαοεπιχειρημαιτών, μεγαλοδικηγόρων, ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ, καλλιτεχνών και φυσικά ίσως και παιδιά υπεράνω υποψίας. Εξάλλου το παραμύθι το γνωρίζουμε. Οι αγανακτισμένοι ποτέ ΔΕΝ φόρεσαν κουκούλα όπως γνωρίζουμε....
Για περισσότερες από 20 ημέρες χιλιάδες πολίτες, χιλιάδες λαού κατέβαιναν ειρηνικά στο Σύνταγμα να διαδηλώσουν και να εκφράσουν την αγανάκτησή τους. Για περισσότερες από 20 ημέρες δεν είχε ανοίξει ρουθούνι στο Σύνταγμα. Και σήμερα, την πιο κρίσιμη ημέρα, την ημέρα που υπολογίζεται οτι πάνω από 1 εκατομμύριο κόσμος βρίσκεται στους δρόμους εκαναν την εμφάνισή τους οι γνωστοί - άγνωστοι, οι κουκουλοφόροι και επιχειρούν εδώ και αρκετή ώρα να αμαυρώσουν την συγκέντρωση!
Λίγο πριν τη μια το μεσημέρι, τα παιδιά με τα κράνη και τις κουκούλες ξεκίνησαν το καταστροφικό τους έργο....
Ξέσπασαν επεισόδια την στιγμή που έφτασε στην Βουλή η πορεία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Οι κουκουλοφόροι - προβοκάτορες άρχισαν να πετούν μολότωφ στους αστυνομικούς, οι Αγανακτισμένοι προσπάθησαν να τους απωθήσουν αλλά εδώ και σχεδόν μια ώρα το σχέδιο εισβολής των κουκουλοφόρων είναι σε ισχύ και δεν λέει να κοπάσει.
Και λίγο πριν τις 3 το μεσημερι και ενώ ο κόσμος άρχιζε πάλι να πυκνώνει στο Σύνταγμα και να ενώνεται και πάλι για να διαδηλώσει ειρηνικά οι προβοκάτορες εμφανίστηκαν ξανά και οι μολότωφ άρχισαν να πέφτουν βροχή. Οι άνδρες της αστυνομίας απαντούν με χημικά και η κατάσταση έχει γίνει αποπνικτική!

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.