ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Μιλησε για τα σκουπιδια ο προεδρος του Λιμενικου ταμειου

Σήμερα δήχθηκε επιτέλους να μας μιλήσει ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου Ν.Τζάννες μετά από το σάλο που έχει δημιουργηθεί με την εικόνα της «χαβούζας» στο πάρκο του λιμενικού.Ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου αφού παραδέχτηκε ότι η εικόνα είναι απαράδεκτη μας είπε ότι δεν φταίει αυτός άλλα ο εργολάβος που δεν έχει παραδώσει το έργο και ως εκ τούτου δεν μπορεί να κάνει καμία παρέμβαση.
Το ερώτημα είναι για να καθαριστεί από τα σκουπίδια αυτή η «χαβούζα» η από το λιμενικό ταμείο η από οποιονδήποτε άλλο εκτός του εργολάβου πρέπει να έχει άδεια από το υπουργείο Εσωτερικών.. η Εμπορικής Ναυτιλίας.. κύριοι. Οι πολίτες δεν αντέχουν πια τις γραφειοκρατικές σας απαντήσεις αλλά τα έργα σας και από ότι φαίνετε μάλλον θα καθαρίσουν μόνοι τους οι δημότες της γύρω περιοχής το πάρκο και μετά να δούμε τη ξευτίλα θα πάθετε.
Ο κ Τζάννες απάντησε επίσης και στις φήμες που τον θέλουν να πολιτεύετε στις επόμενες εκλογές με τον συνδυασμό της Ντόρας Μπακογιάννη πράγμα που διέψευσε καθώς ανέφερε ότι παραμένει μέλλος της Ν.Δ και δεν θα φύγει παρότι η κουμπάρα του κ Καλαντζάκου ανήκει πλέον σε άλλο πολιτικό χώρο.
Τέλος για τις φήμες που κυκλοφορούν έντονα ότι πιέζει να παραμείνει στην προεδρεία του λιμενικού ταμείου Μεσσηνίας ανέφερε ότι η θητεία του λήγει στις 31/12/2011 και ως εκ τούτου δεν είναι του παρόντος να συζητήσει το θέμα, αφήνοντας ανοιχτά πολλά σενάρια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πρόσκληση να φιλοξενηθεί ζωντανά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του BEST προκειμένου να έχει περισσότερο χρόνο να απαντήσει στα ερωτήματα ο κ Τζάννες απάντησε αρνητικά.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.