ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Τα μεγαλα μυαλα της Μεσσηνιας ειναι παρων...

Για μία ακόμη φορά, μας έκανε όλους υπερήφανους, τόσο την ιδιαίτερη πατρίδα του όσο και την χώρα του ο Μεσσήνιος Στέφανος Τύρος, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην 43η Ολυμπιάδα Χημείας που πραγματοποιήθηκε στην Άγκυρα της Τουρκίας.
Ο απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά που συνεχίζει πλέον με όνειρα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σε Πανεπιστήμιο του Εξωτερικού, κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε 1.500 μαθητές όλων των χωρών, χάριν στην μεγάλη προσπάθεια και αγάπη του για τη χημεία, που όπως λέει και ο ίδιος το «…είναι πολύ πίσω στη χώρα μας», αλλά ούτε αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο.
Η χώρα μας είχε να πάρει μια καλή θέση σε Ολυμπιάδα Χημείας εδώ και 7 χρόνια και ο Στέφανος μας καταξίωσε πρώτα τον ίδιο και μετέπειτα όλους στάθηκαν δίπλα του και φυσικά και τη χώρα του, και, του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Ο Στέφανος θεωρείται ένα από καλύτερα μυαλά στην ηλικία του και δείγμα αυτού είναι οι πολλές του διακρίσεις σε κάθε επίπεδο, με μία ακόμη πρόκληση να τον περιμένει αφού θα συμμετάσχει και στην Ολυμπιάδα Αστρονομίας που θα γινει στην Πολωνία, ανάλογες συμμετοχές και επιτυχίες είχε και πέρυσι!!!
Οι καθηγητές των εκπαιδευτηρίων δήλωσαν την ιδιαίτερη ικανοποίησή τους για τη νέα επιτυχία του Στέφανου Τύρου, με χαρακτηριστική και την αναφορά της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων «…η Ελλάδα προχωράει μπροστά μόνο με τις εξαιρέσεις. Ευελπιστούμε στο μέλλον να υπάρχουν και άλλες τέτοιες εξαιρέσεις».

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.