ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Πολιτικες ζυμωσεις με εκπληξεις... στην Μεσσηνια

Στην γιορτή του σύκου ήταν και πάρα πολλοί πολιτικοί υποψήφιοι για το κοινοβούλιο μια και οι εκλογές είναι πάντα στην επικαιρότητα .
Εμείς όπως σας αναφέραμε πριν λίγες ημέρες ένα από τα ονόματα που έχουν μπει στην κούρσα και παίζει δυνατά είναι για την Ν.Δ στην Μεσσηνία και του Γιατρού Τάκη Κατσίβελα που μαζί με αυτόν οι υπόλοιποι είναι Δημήτρης Σαμπαζιώτης, Γιάννης Αδαμόπουλος, Άγγελος Κωτσιόπουλος, Μίλτος Χρυσομάλλης Γιάννης Λαμπρόπουλος, Αντωνία Μπούζα και Μπέσυ Πλέτσα.
Σίγουρο είναι ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα κρατήσει την υποψηφιότητα στην Μεσσηνία και επίσης το νέο σενάριο είναι ότι τελικά θα κατεβάσουν μία γυναίκα στην Μεσσηνία που θα είναι μία εκ των ονομάτων που αναφέρουμε ποιο πάνω.
Τέλος αν δεν αποσυρθεί τελικά ο Γιάννης Λαμπρόπουλος που είναι πολύ φυσικό όπως φαίνετε μια και η εκλογή του είναι πάρα πολύ δύσκολη λόγω του κλίματος που έχει φτιάξει ο ίδιος στην Μεσσηνία με την στάση του, θα πρέπει από τους παραπάνω υποψήφιους να μείνει ένας έξω... Το κουίζ δεν είναι πολύ δύσκολο και το αφήνομε στην φαντασία σας και στην διορατικότητα σας για το ποιος θα είναι…

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.