ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Πολιτικο παιχνιδι για το αεροδρομιο Τριπολης..!

Ενα απρόσμενο ίσως δώρο έκανε στον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη σήμερα ο υπουργός Εθνικής Αμυνας κ.Πάνος Μπεγλίτης.
Ενώ μέχρι πρόσφατα ο κ.Μπεγλίτης δεν είχε αντιδράσει θετικά (μάλλον ουδέτερα) στο αίτημα των Αρκάδων και της περιφέρειας για την μετατροπή του στρατιωτικού αεροδρομίου της Τρίπολης σε πολιτικό σήμερα του δηλώνει οτι το υπουργείο όχι μόνο παραχωρεί το αεροδρόμιο αλλά θα βάλει και πλάτη να γίνει.
Είναι ασφαλώς μία εντυπωσιακή εξέλιξη.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Βουλευτής Κορινθίας κ. Πάνος Μπεγλίτης διαβεβαίωσε τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου ότι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα ανταποκριθεί με τον πιο θετικό τρόπο στο αίτημα του για τη μετατροπή του αεροδρομίου της Τρίπολης από αποκλειστικά στρατιωτικής χρήσης σε παράλληλης εξυπηρέτησης εμπορικών πτήσεων.
Συγκεκριμένα, ο κ. Μπεγλίτης απέστειλε επιστολή στον κ. Τατούλη με την οποία τον ενημερώνει ότι η αρμοδιότητα για την ίδρυση και λειτουργία αερολιμένων εξυπηρέτησης πολιτικών αεροσκαφών ανήκει στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Ως εκ τούτου , το αίτημα της Περιφέρειας για το αεροδρόμιο της Τρίπολης πρέπει να σταλεί στην ΥΠΑ και στη συνέχεια να δρομολογηθούν οι διαδικασίες προς την Πολιτική Αεροπορία..moriasnews.gr

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.