ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Η μυστικη δραση των Τουρκων σε βιβλιο στη Καλαματα

Στο σχεδόν κατάμεστο πνευματικό κέντρο της Καλαμάτας παρουσιάστηκε το βιβλίο του Μάνου Ηλιάδη «Η μυστική δράση των τούρκων στην Ελλάδα και η σύγχρονη ΜΙΤ» όπου για πρώτη φορά ακούστηκαν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Σάββας Καλεντερίδης ανέπτυξαν τόσο το βιβλίο αλλά και ανέφεραν πράγματα που για πάρα πολλούς ήταν άγνωστα μέχρι τώρα απαντώντας μαζί με τον συγγραφέα στο τέλος σε πολλά ερωτήματα του ακροατηρίου.
Από τα πολλά που ακούστηκαν ήταν και ότι τα τούρκικα έργα που βλέπουμε στις τηλεοράσεις μας είναι μια προπαγάνδα της Τουρκίας η οποία χρηματοδοτεί αυτές τις παραγωγές και ακόμη ότι σε λίγο καιρό θα παρουσιαστή στις μεγάλες οθόνες των κινηματογράφων μια υπερπαραγωγή του Χόλυγουντ για την Κωνσταντινούπολη την οποία και αυτή έχει χρηματοδοτήσει το Τουρκικό κράτος.
Σε ερώτηση για τις φωτιές στην Ελλάδα κάτι που έχει βιώσει πάρα πολύ και η Μεσσηνία η απάντηση ήταν ότι ήταν ένα από τα σχέδια αποσταθεροποίησης της χώρας που είχαν οι Τούρκοι που δυστυχώς είχε πολλά στοιχεία η Ελλάδα αλλά ξαφνικά δεν έκανε τίποτα.
Την όλη παρουσίαση μετέδωσε ζωντανά η τηλεόραση BEST που μαζί με την εφημερίδα ΦΩΝΗ και τις εκδόσεις Ινφογνώμων διοργάνωσαν αυτήν την εκδήλωση που θα μεταδοθεί σήμερα Τρίτη 17/1 στις 10μμ σε επανάληψη ενώ τον συντονισμό έκανε άψογα ο δημοσιογράφος και διευθυντής ενημέρωσης του BEST Θέμης Καννελόπουλος.
Αξίζει να αναφερθεί ότι πριν την εκδήλωση οι κύριοι Ηλιάδης, Καλεντερίδης και Κρανιδιώτης επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο της πόλης κ Π. Νίκα όπου έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό και τους μοιράστηκαν δώρα από την Μεσσηνία.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.