ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

ΕΡΕΥΝΑ MEΣΟΓΕΙΟΣ SOS ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ο Δήμος Καλαμάτας ανακοινώνει στους δημότες του ότι διενεργείται έρευνα για το πόσιμο νερό από τη γνωστή οικολογική οργάνωση «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS» ταυτόχρονα σε πολλά αστικά κέντρα της χώρας και συγκεκριμένα στην Αττική, Βόλο, Γιάννενα, Ηράκλειο Κρήτης, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Κοζάνη, Λαμία, Ξάνθη, Πάτρα, Ρόδο.
Στόχος της έρευνας είναι να καταγράψει τη σχέση των νοικοκυριών με το πολυτιμότερο φυσικό πόρο και να προωθήσει με εμπεριστατωμένα στοιχεία τα απαιτούμενα βήματα για την ορθολογική χρήση του και τη βιώσιμη διαχείρισή του. Ακόμη, να σκιαγραφήσει τη σχέση μας με το νερό: πώς το αντιλαμβανόμαστε, πόσο το γνωρίζουμε, τι σημαίνει για μας, κατά πόσο είμαστε διατεθειμένοι να το αποτιμήσουμε στην καθημερινότητά μας, ώστε να αποφασίσουμε να συμμετέχουμε ενεργά στη διαχείρισή του, πριν να είναι αργά.
Όσοι από τους δημότες επιθυμούν να βοηθήσουν στην έρευνα αυτή, παρακαλούνται να συμπληρώσουν το σχετικό ερωτηματολόγιο, το οποίο υπάρχει στην παρακάτω διεύθυνση του διαδικτύου:
http://surveys.medsos.gr/index.php?sid=53247 ή μπορούν να το προμηθευτούν σε έντυπη μορφή, από το Δήμο Καλαμάτας, από τη Διεύθυνση Καθαριότητας & Αμαξοστασίου, Περρωτού & Μαντίκλου, τηλέφωνα (27213 )60851-2-3 & 60858. Η αποστολή των συμπληρωμένων ερωτηματολογίων ολοκληρώνεται στο τέλος του προσεχούς Φεβρουαρίου.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.