ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

"Δεν δεχομαστε πολιτικη κηδεμονια από κανεναν"

"Δεν δεχόμαστε πολιτική κηδεμονία από κανέναν...", αυτό υπογράμμισε προς κάθε κατεύθυνση ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, μιλώντας για τα όσα εξελίχθηκαν τελευταία αναφορικά με το θέμα της επιχειρούμενης επένδυσης για εξόρυξη λιγνίτη στη Ν.Α. Πυλία. Ο κ. Τατούλης ήταν ξεκάθαρος για μια ακόμη φορά, σημειώνοντας πως βασική πολιτική σημαία είναι η διαβούλευση με τους πολίτες.
"Σε αυτήν την κατεύθυνση οφείλουν όλοι να είναι πλήρως ενημερωμένοι, όπως και για κάθε επενδυτική πρόταση που πάντα θα έχει τα συν και τα πλην της", τόνισε χαρακτηριστικά. O Περιφερειάρχης συνεχίζοντας ανέλυσε πως το σώμα με την απόφασή του προστάτεψε τους πολίτες (με την παράταση που ελήφθη για γνωμοδότηση επί της ΜΠΕ) και έστειλε ένα μήνυμα "...να βρουν άλλο θέμα για επαναστατική γυμναστική".
Ο Περιφερειάρχης με την στάση του για μια ακόμη φορά απέδειξε πως δεν... μασάει από παρωχημένες λογικές και εξωθεσμικές πιέσεις που εδώ και καιρό (με μικροσκοπική και "αρρωστημένη" λογική κομματικής εκμετάλλευσης) κρατούσαν τον τόπο πίσω

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.