ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Η κριση πληττει οσους δεν την δημιουργησαν λεει ο Μαργελης

θέση στα πολιτικά-κοινωνικά της Χώρας μας για ακόμη μια φορά παίρνει ο δραστήριος Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας αυτή τη φορά για την κατάργηση του ΟΕΚ
"Η κυβέρνηση με δικαιολογία την κρίση και φόβητρο τη «χρεοκοπία», μαζί με την τρόικα επιδιώκουν να σαρώσουν κάθε εργατική κατάκτηση και δικαίωμα. Την κρίση όμως δεν τη δημιουργήσανε οι εργαζόμενοι και δεν πρέπει να την πληρώσουνε. Η κατάργηση του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας και του Οργανισμού Εργατικής Εστίας θα επιφέρει πολλές και ιδιαίτερα αρνητικές συνέπειες καθώς, όπως αποδεικνύεται, δεν επηρεάζει μόνο τους υπαλλήλους των δύο Οργανισμών, αλλά και χιλιάδες μισθωτούς.
Είναι γνωστό πως οι δύο Οργανισμοί στηρίζουν μέσω των προγραμμάτων τους, τα οποία χρηματοδοτούνται αποκλειστικά από εισφορές εργαζομένων -εργοδοτών, χιλιάδες οικογένειες χαμηλόμισθων, αλλά και τη μικρομεσαία αγορά.
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας δηλώνει την αλληλεγγύη του στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στους δύο οργανισμούς για το δικαίωμα στην αξιοπρεπή εργασία και για την διασφάλιση των θέσεων εργασίας, αλλά και στην κατοχύρωση ενός κοινωνικού κράτους."

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.