ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Χυμα και αλήθειες ειπε νεος πολιτευτης για το τοπο μας

Μάλλον από το πολύ μακρινό παρελθόν ενέσκηψε στην πολιτική πραγματικότητα της Μεσσηνίας ο εν δυνάμει βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ.Κατσίβελας! Σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό της Μεσσηνίας, παρουσίασε θέσεις και απόψεις που πραγματικά προβλημάτισαν!
Θέλει όπως είπε , εάν ερωτηθεί τι έκανε το 2012 να έχει να πει πως αυτός δεν …κρύφτηκε και πως σηκώθηκε από τον καναπέ του…για να γίνει….βουλευτής!!!
Με δεδομένο τόσους αγώνες που έχει κάνει η παράταξη στην οποία κινείται πολιτικά , μόνο η πιθανότητα να ευρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Μεσσηνία ως υποψήφιος βουλευτής , τον εξεγείρει για να αγωνισθεί;
Έπειτα αναφέρθηκε με …στην εκπροσώπηση του …τόπου του ( Τριφυλία ), την οποία επιθυμεί να εκφράσει αυτός εκ ολοκλήρου, υπενθυμίζοντας στους Τριφύλιους πως δεν εκπροσωπούνται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο…. οι Γαργαλιάνοι από την εποχή του Συναγερμού ,τα Φιλιατρά από το 1974 και η Χώρα από την εποχή του αειμνήστου Κοκκέβη !!
Αυτές όμως οι απόψεις αδικούν τη Μεσσηνία και το όλον της εκπροσώπησης !
Εκεί όμως που πραγματικά ο ίδιος αδίκησε εαυτόν , είναι οι θέσεις του για την ανάπτυξη της Μεσσηίας!
Δεν λησμόνησε ότι στην περιοχή αυτή εκλέγονται εδώ και χρόνια Δήμαρχοι και Νομάρχες της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας και έχουν χρηματίσει υπουργοί και βουλευτές πολλά άξια στελέχη της παράταξής του , μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς!
Άρα είναι ιδιαιτέρως άκομψο είναι να αναφέρονται παλιοί πολιτικοί στις …δικές τους ενέργειες το….1976 για την αποτύπωση της αναπτυξιακής κατάστασης της Μεσσηνίας την οποία χαρακτηρίζει το 2012 , αναπτυξιακά ιδία του 1976 καυτηριάζοντας τη δουλειά και τον κόπο δεκαετιών τόσων ανθρώπων της αυτοδιοίκησης και της πολιτικής !!!
Εμφανής η απειρία πολιτικού λόγου και πειστικών απαντήσεων!

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.