ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Εκτακτη συνεδριαση Περιφεριακου Συμβουλιου...

Την προσεχή Τρίτη (6/3) και ώρα 1.30 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης», συνεδριάζει εκτάκτως το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, υπό την προεδρεία του Γιώργου Πουλοκέφαλου.
Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά ενώ στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται τα παρακάτω θέματα:
Συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» θεματικού άξονα προτεραιότητας 4 «Πλήρη ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών». ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Πουλάς.
Έγκριση Οργανισμού και Κανονισμού λειτουργίας του θεσμού του Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης (εξ αναβολής). ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνα Νικολάκου.
Ορισμός εκπροσώπων για την Επιτροπή Παρακολούθησης και Εκτέλεσης της Προγραμματικής Σύμβασης για το έργο «Έργα παράκτιας προστασίας και ανάπλασης ακτών Δήμου Αβίας και Μ. Μαντίνειας – Υποέργο 1: Ακρογιάλι». ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Αλευράς.
Έγκριση των Τευχών Δημοπράτησης και του Κτηματολογίου και των Πράξεων Αναλογισμού (4ο Στάδιο), της μελέτης «Οριστική μελέτη – κτηματολόγιο και πράξεις αναλογισμού – Μ.Π.Χ. και Μ.Π.Ε. – Γεωλογική μελέτη και γεωτεχνική έρευνα αποστράγγιση – οδοσήμανση δρόμου Νεάπολη – Μονεμβασιά». ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης Αδαμαντία Τζανετέα.
Έγκριση υπογραφής μνημονίου μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τριφυλίας για την κατασκευή έργου διαχείρισης υγρών αποβλήτων Δ.Κ. Γαργαλιάνων (Βιολογικός Καθαρισμός Γαργαλιάνων). ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Αλευράς.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.