ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

κοινωνία

Περιφερειακη Ενωση Τριτεκνων Πελοποννησου

Αμέσως μετά το Πάσχα οι πρόεδροι των Τριτεκνικών Συλλόγων της Πελοποννήσου θα αποφασίσουν για το τελικό σχέδιο του καταστατικού της Περιφερειακής Ένωσης Τριτέκνων. Αυτό αποφασίσθηκε το περασμένο Σάββατο στην Τρίπολη κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του άτυπου περιφερειακού οργάνου των Τριτεκνικών Συλλόγων της Πελοπονννήσου που έγινε στα γραφεία του Συλλόγου Τριτέκνων Τρίπολης και των όμορων Δήμων.
Παρουσία όλων των προέδρων (εκτός της Λακωνίας), πολλών μελών των Δ.Σ. καθώς και του Νομικού κ.Αντώνιου Καραμήτου έγινε αναλυτική συζήτηση για τη σύσταση του καταστατικού της Ένωσης και μπήκαν οι βάσεις για την τελική μορφή που αυτό θα πάρει αμέσως μετά το Πάσχα στην ολομέλεια των προέδρων της Πελοποννήσου.
Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι η επισημοποίηση αυτού του οργάνου θα βοηθήσει ουσιαστικά όλους τους Συλλόγους Τριτέκνων της περιφέρειας και θα αποτελέσει την καλύτερη εκπροσώπηση του τριτεκνικού κινήματος στην Πελοπόννησο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με απόφαση του οργάνου οι πρόεδροι των Συλλόγων υποχρεούνται να φέρουν προς συζήτηση το θέμα στα Συμβούλιά τους και μετέπειτα θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για το καταστατικό της Ένωσης σε επίπεδο ολομέλειας προέδρων.
Στην ίδια συνεδρίαση συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στα κεντρικά θέματα των τριτέκνων ενώ έγινε ενημέρωση για τη Γενική Συνέλευση της Πανελλαδικής Ένωσης Τριτέκνων που έγινε στην Αθήνα από τον πρόεδρο του Συλλόγου Τριτέκνων Τρίπολης Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.