ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Συναγερμος για τις εκλογες με αρωμα Μεσσηνιας

Σε μια εκδήλωση με βασικό μέλημα την κομματική συσπείρωση του τοπικού μηχανισμού καιτην εκλογική του ενεργοποίηση, στόχος... επετεύχθη. Ο Μάκης Βορίδης κέντρισε τα δεξιά αισθήματα του κόσμου της Ν.Δ. που έδωσε το παρών στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ του κόμματος στο νομό. Η αίθουσα του ''Belvedere'' στη Βέργα, ήταν κατάμεστη από τα στελέχη που έδωσαν το παρών για να ακούσουν τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων,στην ''παρθενική'' του εμφάνιση σε κομματική εκδήλωση, όπως σημείωσε και ο ίδιος.
Στην ομιλίατου ο κος Βορίδης εξαρχής έθεσε το ζήτημα της ισχυρής και αυτοδύναμης εντολής που θα πρέπει να πάρει από τον λαό στις εκλογές η Ν.Δ. και ο Πρόεδρός της ο Αντώνης Σαμαράς, επαναλαμβάνοντας τα όσα λίγη ώρα νωρίτερα είχε παραθέσει σε συνέντευξη τύπου πως ''...είναι θέμα πατριωτικής ανάγκης η αυτοδυναμία της Ν.Δ.''.
Ο Υπουργός Υποδομών απευθύνθηκε στην... όλη δεξιά δίνοντας το σύνθημα και το άνοιγμα και την σύνδεση του κόμματος με γραμμές που είχε απολέσει τα τελευταία χρόνια.
Σε αυτό το σημείο επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ αλλά και την Αριστερά υψώνοντας τους τόνους της κριτικής του, υπογραμμίζοντας για το μεν πρώτο κόμμα πως έχει τη βασική ευθύνη για τις παθογένειες με τους... κομματικούς στρατούς που... έθρεψε, ενώ για την Αριστερά πως φέρει βαρύτατη ευθύνη με επικίνδυνες πολιτικές και τον αποπροσανατολιστικό της λόγο.
Στην εκδήλωση το παρών έδωσε όλο το πολιτικό δυναμικό της Ν.Δ. στο νομό, ενώ απεύθυναν μήνυμα και δικής τους παρουσίας οι Γ. Λαμπρόπουλος, Δ. Σαμπαζιώτης, Δ. Αδαμόπουλος, Α.Κωτσιόπουλος, Γ . Γιαννακόπουλος, Π. Κατσίβελας, Α. Μπούζα, Μ. Μάκαρης και ο Μ. Χρυσομάλλης. Οι παραπάνω μαζί με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Περικλή Μαντά έδωσαν μήνυμα πανστρατιάς και ενότητας για να «...έχουμε Μεσσήνιο Πρωθυπουργό»

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.