ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ για συγκυβερνηση παρωδια...

Επάγγελμα: υποψήφιος Βουλευτής. ΠΑΣΟΚοι με το βλέμμα στην ενδεχόμενη συγκυβέρνηση!
Κουτοπόνηροι, ανίκανοι, και «μικρομεσαίοι πολιτικοί» έχουν κυριολεκτικά αναπτύξει την…βιοτεχνική τους ανοησία, εν όψη των Εθνικών Εκλογών.
Θέλουν οπωσδήποτε να «μπουν» στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ (κυρίως σ´αυτό) και της Νέας Δημοκρατίας.
Η έντονη αλλαγή των…προθέσεων των μέχρι πριν λίγο καιρό πολιτευτών του ΠΑΣΟΚ για την στήριξη του κόμματος τους, η οποία ήταν αρνητική, έχει την εξήγηση της.
Δείτε λοιπόν ποιοί θέλουν να είναι υποψήφιοι και για ποιό λόγο! Όπως προαναφέραμε πρόκειται για «επαγγελματίες» υποψήφιους Βουλευτές. Όλα άρχισαν όταν «διαπίστωσαν» (από την σπέκουλα που αναπτύχθηκε) πως δεν θα προκύψει αυτοδυναμία της Ν. Δ και παράλληλα, καλλιεργήθηκε η άποψη της μετεκλογικής συνεργασίας ΠΑΣΟΚ και Ν. Δ. Πιστεύουν οι τυχοδιώκτες της πολιτικής πως μετά τις εκλογές θα προτιμηθούν από τους δυο αρχηγούς, για θέσεις σε Γραμματείες και Οργανισμούς.
Ιδιαίτερα στη Μεσσηνία οι υποψήφιοι αυτοί, θα «γλύφουν» προεκλογικά τον Αντώνη Σαμαρά, ώστε να μην υπάρχει «αντίρρηση» στην Κυβέρνηση συνεργασίας μεταξύ Ν. Δ και ΠΑΣΟΚ, για την …επιλογή τους σε »συγκυβερνητικές» θέσεις. Το φαινόμενο αυτό, δεν είναι προϊόν εκτίμησης αλλα αποτέλεσμα ρεπορτάζ! Αν ο Βαγγέλης Βενιζέλος, τους βάλλει να υπογράψουν πως σε περίπτωση συγκυβέρνησης δεν θα διεκδικήσουν κυβερνητικές θέσεις, θα δείτε πως θα «αποσυρθεί» το ενδιαφέρον για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο!

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.