ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Σκανδαλα μεγατονων με εμπλοκη πολιτικων προσωπων

Σκάνδαλο πολλών μεγατόνων με πρωταγωνιστή πολύ «βαρύ» όνομα επιχειρηματία και εμπλοκή πολιτικών προσώπων αναμένεται να αποκαλυφθεί τις επόμενες μέρες αμέσως μετά τις εκλογές..
Στα γραφεία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών οι τρεις γυναίκες δικαστίνες κυρίες Ράικου, Σίσκου, Κυβέλου που έγιναν ευρέως γνωστές με την υπόθεση του σκανδάλου των περιουσιακών στοιχείων του Άκη Τσοχατζόπουλου «χτυπάνε» 16ωρα συνεχούς εργασίας προκειμένου να διασταυρώσουν τις τελευταίες πληροφορίες ώστε να δέσουν όσο καλύτερα γίνεται την υπόθεση.
Παράλληλα έχει ζητηθεί σε υψηλότατο επίπεδο η συνδρομή του ΣΔΟΕ χωρίς μάλιστα να έχουν ενημερωθεί πλήρως οι διευθύνσεις της υπηρεσίας για το εύρος της υπόθεσης ώστε να μην υπάρξουν διαρροές.
Οι τρεις εισαγγελείς κάτω από άκρα μυστικότητα ξεκινούν απομονωμένες την εργασία τους στις 7.οο το πρωί και πολλές φορές τα φώτα του γραφείου κλείνουν μετά τις 12.00 τα μεσάνυχτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΒΝ η υπόθεση σε ένα τουλάχιστον μέρος της έχει ξαναπασχολήσει τον Τύπο αλλά πέρασε στα ψιλά γιατί όλοι φοβήθηκαν το όνομα του επιχειρηματία που κατηγορείται.
Πρόσφατα υπήρξαν και δημοσιεύματα του ξένου τύπου για το συγκεκριμένο σκάνδαλο, τα οποία επίσης «εξαφανίστηκαν» ενώ η υπόθεση είχε ακουστεί και στις καταγγελίες των οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη για παρεμβάσεις στο έργο τους.
Για την υπόθεση είναι ενήμερος ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες ενώ επιλέχθηκε το σκάνδαλο να δημοσιοποιηθεί μετά τις εκλογές ώστε να μην επηρεάσει το κλίμα (και πιθανόν τα ποσοστά) πριν από αυτές...

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.