ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Περιοδεια με ουσια απο τον Κακλαμανη...

Κορυφώνει η Νέα Δημοκρατία την προεκλογική της δράση της επιδιώκοντας τη νίκη στις εκλογές και σε αυτό το πλαίσιο περιοδεύει σήμερα στην Καλαμάτα ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών, Νικήτας Κακλαμάνης.
Η περιοδεία θα ξεκινήσει το πρωί με επίσκεψη στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας, Χρυσόστομο. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Δημαρχείο της Καλαμάτας, στο Νοσοκομείο, τη ΔΕΗ, θα δει πολίτες στην πόλη και το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ν.Δ.
Το απόγευμα στις 7.30 θα μιλήσει στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, σε κομματικά και αυτοδιοικητικά στελέχη και φίλους του κόμματος.
Όσον αφορά τις προεκλογικές περιοδείες των υποψηφίων βουλευτών και των στελεχών της Ν.Δ., σε σχετική ανακοίνωση της ΝΟΔΕ σημειώνεται:
«Με ενδιαφέρον οι κάτοικοι όλης της Μεσσηνίας συμμετέχουν στις συζητήσεις που πραγματοποιούν τα κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας σε όλα τα χωριά και τις πόλεις. Τα στελέχη αναλύουν και εξηγούν λεπτομέρειες από τις προτεραιότητες του κυβερνητικού προγράμματος που αποτελούν και τις προτεραιότητες της κοινωνίας.
Η επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου με την επιτακτική ανάγκη η χώρα να παραμείνει στην Ευρώπη και στο ευρώ, η πορεία των αγροτικών προϊόντων και η συνέχιση των επιδοτήσεων μέσα από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς είναι το ένα σκέλος όλων των συζητήσεων.
Το άλλο είναι το χρέος, οφειλόμενο από την πολιτεία στους πολίτες. Η επιστροφή του αισθήματος ασφάλειας και η προστασία του πολίτη. Η πάταξη της εγκληματικότητας και η διακοπή της εισβολής των παρανόμων είναι πρώτη προτεραιότητα μετά τις 17 Ιουνίου.
Το πρωί του Σαββάτου 9/6/12 κλιμάκιο με στελέχη της ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας και της ΔΗΜ.Τ.Ε. Καλαμάτας περιόδευσαν την Κεντρική Αγορά Καλαμάτας και έδωσαν στους καταστηματάρχες, κατοίκους και επισκέπτες έντυπα με τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, με τις 18 προτάσεις – μέτρα για την οικονομία.
Το μεσημέρι με ευθύνη της διοργάνωσης από τη ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε μια άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση σχετικά με τη θέσπιση της ΑΟΖ. Ομιλητές ήταν ο κ. Κικίλιας και ο κ. Λυγερός οι οποίοι με στοιχεία και σχετικά διαγράμματα έδειξαν στο πολυπληθές ακροατήριο τη μοναδική γεωπολιτική αξία και δυνατότητα ανάπτυξης που προκύπτει από τη ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας οι υποψήφιοι Βουλευτές κ. Λαμπρόπουλος, κ. Χρυσομάλλης, κ. Αλειφέρη και ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας κ. Μαντάς περιόδευσαν στη Βάλτα, Χριστιάνους και Φιλιατρά.
Επίσης ο υποψήφιος Βουλευτής κ. Σαμπαζιώτης περιόδευσε σε Σουληνάρι, Φρουτζί, Κρεμμύδια, Κουκουνάρα, Στενωσιά και Χανδρινού.
Την Κυριακή 10/6/12 το πρωί ο υποψηφιος Βουλευτής κ. Λαμπρόπουλος επισκέφθηκε τη Χώρα , το απόγευμα κλιμάκιο της ΝΟ.Δ.Ε. περιόδευσε σε Μουζάκι, το Πυργάκι και τους Γαργαλιάνους. Ο υποψήφιος Βουλευτής κ. Σαμπαζιώτης επισκέφθηκε τη Νέα Κορώνη, τον Άγιο Ανδρέα, τη Λογγά και το Πεταλίδι».

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.