ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Βουλή

Αποτυχια θλεει ο Ρουμπινι- Ηχηρα ονοματα εκτος Βουλης

Εκτιμά ότι η Ελλάδα θα ξαναπάει σε εκλογές με πρώτο κόμμα το ΣΥΡΙΖΑ.
Την πεποίθησή του ότι μια κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας-ΠΑΣΟΚ θα αποτύχει παταγωδώς μέσα στους επόμενους έξι με δώδεκα μήνες καθώς η οικονομία θα βυθιστεί περαιτέρω στην ύφεση αναφέρει στο λογαριασμό του στο Twitter ο γνωστός οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί.
Παράλληλα εκτιμά ότι η Ελλάδα θα αναγκαστεί να πάει εκ νέου σε εκλογές με το ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα και ότι η Ελλάδα θα αποχωρήσει από το ευρώ.
Ο εκλογικός χάρτης άλλαξε ολοκληρωτικά και αυτό σημαίνει ότι η βουλή δεν θα έχει καμία σχέση με αυτήν που ήταν λίγους μήνες πριν
Ακόμα διαφορές καταγράφονται και από τη βουλή που προέκυψε από τις εκλογές της 6ης Μαϊου.
Ίσως τα πιο τρανταχτά ονόματα που μένουν εκτός βουλής είναι η Φώφη Γεννηματά από το ΠΑΣΟΚ και ο Γιάννης Παπαθανασίου από τη Νέα Δημοκρατία.
Βουλευτές επικρατείας: Οι αλλαγές στα ποσοστά των εκλογών σε σε σχέση με τις εκλογές της 6ης Μαϊου είναι δεδομένη καθώς ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ενίσχυσαν τα ποσοστά τους.
Αυτό είχε και ως αποτελεσμα και την αλλαγή στους βουλευτές Επικρατείας με την έκπληξη της Φώφης Γεννηματά, η οποία μένει εκτός βουλής.
Αναλυτικά από το ΠΑΣΟΚ εκλέγεται μόνο ο Πύρρος Δήμας. Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες εκλέγεται ο Τέρενς Κουϊκ. Από τη Χρυσή Αυγή εκλέγεται ο Χρήστος Παππάς. Από τη ΔΗΜ.ΑΡ. ο Σπύρος Λυκούδης, και από το ΚΚΕ εκλέγεται ο Θανάσης Παφίλης.
Ντόρα Μπακογιάννη, Χαράλαμπος Αθανασίου, Χρύσανθος Λαζαρίδης και Γιάννης Μιχελάκης εκλέγονται βουλευτές Επικρατείας με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ..
Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται ο Μανώλης Γλέζος, η Θεανώ Φωτίου και ο Δημήτρης Τσουκαλάς

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.