ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Τροχαια και αυτοκτονιες πανε συννεφο...

Eνα ακόμη θύμα της ασφάλτου στην Μεσσηνία. Ενας 43χρονος από την Βουλγαρία σκοτώθηκε στις 11 το βράδυ στην επαρχιακή οδό Φοινικούντας – Μεθώνης, όταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγάκι. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας ο 43χρονος κατευθυνόταν προς Μεθώνη ενώ το αυτοκίνητο πάνω στο οποίο καρφώθηκε οδηγούσε ένας 49χρονος Αυστριακός κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα προς Φοινικούντα.
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟΝΕΟΗΜΕΝΟ ΔΙΑΒΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ
Τέλος στη ζωή του έδωσε χθες ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας, αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας Αθανάσιος Γκοτσόπουλος. Μέσα στην Βίλα του Βαρδινογιάννη στην Εκάλη αυτοπυροβολήθηκε δύο φορές, πρώτα στο στήθος και μετά στο κεφάλι οπως λένε οι μαρτυρες που ήταν μέσα στο σπίτι και αντελήφθησαν το τραγικό γεγονός. Ο υποστράτηγος μετά την συνταξιοδοτησή του ήταν συμφωνα με πληροφορίες στην ασφάλεια του Βαρδινογιάννη, υπευθυνος όλης της ομάδας.
Ο αυτόχειρας έφερε τραύματα από το δικό του όπλο, στο κεφάλι και στο στήθος και οι πληροφορίες λένε ότι αυτοκτόνησε στα σκαλιά της εισόδου της βίλας.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.