ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Επιασαν δουλεια οι συμβασιουχοι- Μεγαλες οι αναγκες

Τα καθήκοντα που τους ανατίθενται και οι υπηρεσίες στις οποίες τοποθετούνται, ανακοινώθηκαν το μεσημέρι στα 230 άτομα που θα απασχοληθούν για πέντε μήνες στο Δήμο Καλαμάτας. Ο εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής, αντιδήμαρχος Θανάσης Ηλιόπουλος, δεν απέφυγε τον πειρασμό να μιλήσει στους συμβασιούχους «για τα πολλά έργα που γίνονται, όπως την ανάπλαση στην κεντρική πλατεία»…!
Οι 230 συμβασιούχοι του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, που υλοποιείται από τη ΜΚΟ «Πολιτιστικό Οδοιπορικό οι Δρόμοι της Ελιάς», ενημερώθηκαν για τις υποχρεώσεις τους από τον εκπρόσωπο της ΜΚΟ, Σταύρο Καραμπάτο, τον αντιδήμαρχο Θανάση Ηλιόπουλο και το γενικό γραμματέα του Δήμου, Βασίλη Χατζή. Δουλειά στο Δήμο πιάνουν κάποιοι από τη Δευτέρα και οι υπόλοιποι από την 1η Αυγούστου.
Ο Σταύρος Καραμπάτος σημείωσε ότι η σύμβαση προβλέπει οκτώ ώρες εργασίας για 25 ημέρες το μήνα, για πέντε μήνες, με 25 ευρώ τη μέρα. Απουσίες δεν δικαιολογούνται και αν γίνουν για λόγους ασθενείας ή εγκυμοσύνης, οι εργαζόμενοι δεν θα δικαιούνται πληρωμής.
Ο Θανάσης Ηλιόπουλος σημείωσε ότι για τη δημοτική αρχή οι 230 συμβασιούχοι θα έχουν ισότιμη αντιμετώπιση με όλους τους υπόλοιπους υπαλλήλους του Δήμου.
Ο Βασίλης Χατζής ανέγνωσε σε ποια υπηρεσία τοποθετείται κάθε συμβασιούχος.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.