ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ακίνητα

Το χαρατσι μενει με περισσοτερες δοσεις στα ακινητα

Μια παραπάνω δόση και αποπληρωμή σε ένα χρόνο είναι η πρώτη κίνηση του οικονομικού επιτελείου σε ότι αφορά στο χαράτσι για τις ηλεκτροδοτούμενες επιφάνειες. Το γνωστό χαράτσι που πληρώθηκε μέσω ΔΕΗ την πρώτη φορά πλέον, όπως όλα δείχνουν, θα αποπληρώνεται σε έναν χρόνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες θα προστεθεί ένα δίμηνο στην αποπληρωμή, οι πολίτες δηλαδή θα αποπληρώνουν το χαράτσι σε έξι αντί για πέντε διμηνιαίες δόσεις.
Με τον τρόπο αυτό πέφτει λίγο το ποσό της δόσης, ενώ παράλληλα το κράτος δεν χάνει πολλά χρήματα καθώς υπολογίζεται πως ως το τέλος του 2012 θα έχουν μπει στα κρατικά ταμεία περισσότερα από 1,5 δισεκατομμύρια ευρώ.
Το νέο χαράτσι θα αρχίσει να καταφτάνει στα μέσα του καλοκαιριού και οι πολίτες θα μπορούν να το αποπληρώσουν ως τον Ιούνιο του 2012.
Ως προς τις διακοπές ρεύματος, αυτές πλέον δεν θα ισχύουν, ωστόσο σε περίπτωση μη πληρωμής οι πολίτες θα έρχονται αντιμέτωποι με την εφορία που θα μπορεί για την οφειλή να προβεί σε κατασχέσεις μισθών, συντάξεων, εσόδων από ενοίκια ή ακόμη και καταθέσεις.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.