ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Ανελαβε τις Δημοτικες ενοτητες ο Ηλιοπουλος

Αρμόδιος αντιδήμαρχος και για τις Δημοτικές Ενότητες έγινε ο Θανάσης Ηλιόπουλος, με απόφαση του δημάρχου Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα. Ήταν ο πιο "χαλαρός" αντιδήμαρχος, καθώς είχε την ευθύνη μόνο για τη διοίκηση και τη διοικητική αναδιοργάνωση, ωστόσο με τη νέα αρμοδιότητα φορτώνεται το τεράστιο βάρος της διαχείρισης των προβλημάτων όλων των χωριών του Δήμου!
Ο Θανάσης Ηλιόπουλος ήταν αντιδήμαρχος Δημοτικών Διαμερισμάτων στον Καποδιστριακό Δήμο Καλαμάτας τη διετία 2007-2008 και έχει εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Από την έναρξη του Καλλικράτη μέχρι χθες, ο δήμαρχος δεν είχε αναθέσει την αρμοδιότητα των Δημοτικών Ενοτήτων σε αντιδήμαρχο, αλλά είχε ορίσει ως υπεύθυνους τους δημοτικούς συμβούλους Γιάννη Μπάκα για τη Δημοτική Ενότητα Καλαμάτας, Δημήτρη Μανδηλάρη για τη Δ.Ε. Θουρίας, Στυλιανό Στασινόπουλο για τη Δ.Ε. Άριος και Κώστα Μωραγιάννη για τη Δημοτική Ενότητα Αρφαρών. Επίσης, με τα θέματα των Δημοτικών Ενοτήτων εμπλεκόταν και ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Καραγιάννης, ως υπεύθυνος για τις συντηρήσεις των υποδομών σε όλο το εύρος του Δήμου.
Το σχήμα αυτό που είχε εμπνευστεί ο δήμαρχος δεν λειτούργησε, στις Δημοτικές Ενότητες υπάρχουν τεράστια προβλήματα καθημερινότητας, γι’ αυτό και ο κ. Νίκας αναγκάστηκε να αναθέσει το αντικείμενο σε αντιδήμαρχο, τον άνθρωπο της εμπιστοσύνης του, Θανάση Ηλιόπουλο, παρ’ ότι συμπληρώνεται το ήμισυ της θητείας της δημοτικής αρχής και ίσως γίνουν σύντομα αλλαγές και μετακινήσεις των αξιωματούχων.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.