ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Απογοητευμενος για ολα ο Νικας...

Ιδιαίτερα επικριτικός σε ότι αφορά στο συνέδριο της ΚΕΔΕ που πραγματοποιήθηκε το τελευταίο διήμερο στην Κομοτηνή και το οποίο παρακολούθησε, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Καλαμάτας και πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.
Όπως σημείωσε ο κ.Νίκας, το συνέδριο, δε θέλησε να συζητήσει τα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν την τοπική αυτοδιοίκηση, όπως είναι η μη αποτελεσματική λειτουργία του «Καλλικράτη», η κάθετη μείωση των οικονομικών πόρων και το προνοιακό ζήτημα. «Λυπούμαι ειλικρινά», τόνισε ο δήμαρχος Καλαμάτας, «γιατί στο συνέδριο δημιουργήθηκε μια εικονική πραγματικότητα, έξω από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και υπάρχει».
Πάντως στη διάρκεια του συνεδρίου, επιβεβαιώθηκε η διάθεση ων δημάρχων για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων το επόμενο διάστημα, με αιχμή τη νέα μείωση των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων και την εν γένει λειτουργία του «Καλλικράτη». Έτσι λοιπόν η πλειοψηφία των δήμων της χώρας θα προχωρήσει στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου σε κλείσιμο των υπηρεσιών τους και οι δήμαρχοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας ενώ θα επιδιωχθεί συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρ

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.