ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΗ ΠΩΛΗΣΗ ΝΗΣΙΩΝ

Προειδοποιούμε την κυβερνητική τρόικα ότι η εκποίηση της δημόσιας γης δεν θα γίνει ανεκτή. Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ δεσμεύεται ότι όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας θα διερευνήσει όλες τις υποθέσεις πλιάτσικου της περιουσίας του ελληνικού λαού. Οι υπεύθυνοι θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους και τυχόν πολιτικές και ποινικές ευθύνες θα αποδοθούν σε όλους τους εμπλεκόμενους", αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, που ουσιαστικά επαναλαμβάνει την πάγια πολιτική θέση του ΣΥΡΙΖΑ για το συγκεκριμένο θέμα.
ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Τις τελευταίες μέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ του Αθηναϊκού Τύπου που μιλούν για το ενδεχόμενο πώλησης ελληνικών νησιών σε εγχώριους και ξένους επιχειρηματικούς ομίλους. Μεταξύ των υπό παραχώρηση νησιών φέρεται να είναι και η μεσσηνιακή νήσος Πρώτη.
Είναι πλέον προφανές σε όλους ότι το θράσος της τρικομματικής κυβέρνησης των μνημονίων δεν γνωρίζει κανένα όριο. Μετά την εκποίηση των δημόσιων επιχειρήσεων, η κυβέρνηση σε ρόλο κτηματομεσίτη βάζει πωλητήριο ακόμα και στη δημόσια γη.
Προειδοποιούμε την κυβερνητική τρόικα ότι η εκποίηση της δημόσιας γης δεν θα γίνει ανεκτή. Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ δεσμεύεται ότι όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας θα διερευνήσει όλες τις υποθέσεις πλιάτσικου της περιουσίας του ελληνικού λαού. Οι υπεύθυνοι θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους και τυχόν πολιτικές και ποινικές ευθύνες θα αποδοθούν σε όλους τους εμπλεκόμενους.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.