ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Αναπλασεις, πιστωσεις και εργα στην Οικονομικη επιτροπη


Συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας (42η συνεδρίαση 2012), σήμερα, Τρίτη  9 Οκτωβρίου  2012 και έλαβε αποφάσεις επί των παρακάτω θεμάτων:
1. Διάθεση πιστώσεων δημοτικού προϋπολογισμού οικον. έτους 2012.
2. Έγκριση των πρακτικών της επιτροπής διενέργειας ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού για το έργο «Ανάπλαση οδικού άξονα Φαρών στην Καλαμάτα».
Σημειώνεται ότι με το έργο αυτό, θα γίνει πλήρης ανάπλαση της οδού Φαρών. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στο δυτικό πεζοδρόμιο, το οποίο θα έχει μέσο πλάτος 5 μέτρα και προορίζεται να διευκολύνει την κυκλοφορία των πεζών από την Παραλία, στο κέντρο της πόλης και αντίστροφα.
Ιδιαίτερη εξυπηρέτηση θα προσφέρει στους επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων, τα οποία αυξάνονται χρόνο με το χρόνο. Το μεγάλο αυτό πεζοδρόμιο επίσης, το οποίο δια της οδού Πλάτωνος θα καταλήγει στην Αριστομένους, θα ενισχύει την εμπορικότητα, ιδιαίτερα της οδού Φαρών.
 

3. Έγκριση των πρακτικών της επιτροπής διενέργειας ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού για το έργο «Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης για διαμόρφωση κοινόχρηστου χώρου (Μαγκλαρέικο)».
4. Ακύρωση των πρακτικών της επιτροπής διενέργειας επαναληπτικού ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών «Συντήρηση οργανωμένων χώρων πρασίνου (2012)», κρίνοντας αυτόν ασύμφορο και απόφαση για κλήση ενώπιον της Οικονομικής Επιτροπής των τριών (3) πρώτων μειοδοτών προκειμένου να γίνει απ’ ευθείας διαπραγμάτευση.
5. Ορισμός νέας ημερομηνίας διεξαγωγής διαγωνισμού για το έργο «Συντήρηση δημοτικού πάρκου σιδηροδρόμων».
6.Ορισμός νέας ημερομηνίας διεξαγωγής διαγωνισμού για το έργο «Επεμβάσεις στα κοιμητήρια του Καλλικρατικού Δήμου Καλαμάτας».
7. Απόδοση παγίας προκαταβολής Τοπικής Κοινότητας Βελανιδιάς.
8. Απόδοση παγίας προκαταβολής Τοπικής Κοινότητας Λεΐκων.
9. Νομική υποστήριξη δημοτικών υπαλλήλων.
10. Λύση μίσθωσης ακινήτου ιδιοκτησίας του Κεφαλαίου Αυτοτελούς Διαχείρισης κληροδοτήματος «Αικατ. Χανδρινού» (Σφενδόνης 10 & Δειράδων – Κηφισιά)

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.