ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Επισκεψεις για αγορά,Μουσείο, παρκα και πολιτες σε δραση

Ο Δήμαρχος στο Πάρκο
Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα στο Πάρκο ο Δήμαρχος, για να εξετάσει την εικόνα του και έδωσε τις απαραίτητες κατευθύνσεις στους υπαλλήλους των διαφόρων συνεργείων, από τους οποίους ζήτησε να αγωνισθούν με όλες τους τις δυνάμεις, ώστε το Πάρκο να βρίσκεται συνεχώς σε άριστη κατάσταση. Εξέφρασε επίσης, την ικανοποίησή του, για τη σημερινή του κατάσταση. ΘΕΜΑ 3ο: Αλλαγή στάσεων Σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου καταργήθηκε η στάση στα ΨΑΡΑΚΙΑ και μετατοπίσθηκε βορειότερα. Με την ολοκλήρωση της ανάπλασης στην Κεντρική Πλατεία – Βασ. Γεωργίου, θα υπάρξει και δεύτερη στάση στο βόρειο μέρος της Πλατείας, στην οδό Κροντήρη. Διαγραμμίσεις στην ΑΓΟΡΑ Ολοκληρώθηκαν σήμερα, οι εργασίες διαγράμμισης στην οδό Σπάρτης, στην Αγορά Καλαμάτας. Αύριο, τα συνεργεία θα συνεχίσουν στο βόρειο πάρκινγκ της Κεντρικής Αγοράς, αλλά και σε μέρος των πεζοδρομίων επί της οδού Σπάρτης.
  Σύγκληση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο) Τη Δευτέρα 15/10, ώρα 12.00 Τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου και ώρα 12.00 θα γίνει συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο) στο Κεντρικό Δημαρχείο με θέμα: «Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων». Για το ανωτέρω θέμα, δίδεται στη δημοσιότητα έγγραφοτου Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
  Αντικαρκινικός Έρανος Πέμπτη 11 Οκτωβρίου
Την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012, θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα ο ετήσιος Αντικαρκινικός Έρανος υπέρ της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, με τη συνδρομή των ερανικών κλιμακίων αποτελούμενα από τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, της Σχολής Νοσοκόμων του Νοσοκομείου Καλαμάτας και τους μαθητές/μαθήτριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης. Νόμιμες οι αποφάσεις (7) του Δημοτικού Συμβουλίου από το Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ως νόμιμες κρίθηκαν από το Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, οι παρακάτω αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου: 1. έγκριση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με την έγκριση σύμβασης μεταξύ του Δήμου Καλαμάτας και του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Μεσσηνίας για την ‘Ανάθεση Συγκοινωνιακού Έργου στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μεσσηνίας’. 2. έγκριση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με την τροποποίηση προϋπολογισμού, οικονομικού έτους 2012, Δήμου Καλαμάτας. 3. έγκριση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με ανάκληση παραχώρησης περιουσιακών στοιχείων από το Δήμο Καλαμάτας στην Κτηματική- Δημοτική Α.Ε. «ΔΙΟΚΛΗΣ Α.Ε.». 4. έγκριση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με μείωση μισθώματος εκμισθωμένου στον ΕΟΤ, ακινήτου του Δήμου. 5. έγκριση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με την τρίτη παράταση σύμβασης για την «Προμήθεια και Τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Ασπροχώματος και προμήθεια και τοποθέτηση πλαστικού τάπητα στο γήπεδο 5×5 (Αντικαλάμου)». 6. έγκριση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με την τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού, οικονομικού έτους 2012, Δήμου Καλαμάτας. 7. έγκριση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με παραχώρηση άνευ ανταλλάγματος της χρήσης ενός μηχανικού σαρώθρου στην Α.Ε. Βιομηχανικά Σφαγεία Καλαμάτας Α.Ε. ΟΤΑ. Αρχαιολογικό Μουσείο εκπαιδευτικές δράσεις Η ΛΗ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, συμμετέχοντας στις φετινές εκδηλώσεις για την Πανελλήνια Δράση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού «Περιβάλλον και Πολιτισμός 2012», πραγματοποιεί εκπαιδευτικές δράσεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσσηνίας, την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Οκτωβρίου.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.