ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Στο πεικεντρο η αξιοποιηση του ΕΣΠΑ επιτελους


Η αξιοποίηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ και μάλιστα αυτών που αφορούν την ανάπτυξη της περιφέρειας, θα είναι το κύριο αντικείμενο της επίσκεψης του Ευρωπαίου Επιτρόπου περιφερειακής πολιτικής Γιοχάνες Χαν, ο οποίος θα επισκεφθεί την Ελλάδα, στις 19 και 20 Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, την Παρασκευή ο Επίτροπος θα λάβει μέρος σε Συνάντηση Εργασίας για το ΕΣΠΑ, με τη συμμετοχή των Περιφερειαρχών των 13 Περιφερειών στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, στην οποία θα συμμετάσχει και ο Γενικός Γραμματέας Επενδύσεων και Ανάπτυξης Γιώργος Γιαννούσης, ως εκπρόσωπος του υπουργείου Ανάπτυξης. Το αρχικό πρόγραμμα προέβλεπε συνάντηση του Επιτρόπου και με τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, η οποία ματαιώθηκε λόγω της συμμετοχής του υπουργού στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ, που πραγματοποιείται την ίδια ημέρα στις Βρυξέλλες.
Το απόγευμα της Παρασκευής, ο Επίτροπος, συνοδευόμενος από τον επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα Πάνο Καρβούνη, θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα πραγματοποιήσει ενημερωτική συνάντηση με εκπροσώπους επιχειρηματικών Συνδέσμων και Φορέων.
Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, ο κ. Χαν θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σε έργα που συγχρηματοδοτούνται από την ΕΕ, στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.