ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

ΞΕΣΠΑΣΕ Ο ΝΙΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ


Εντείνονται οι παρανομίες των αθιγγάνωνέγγραφο του Δημάρχου προς τις αρχές
Έγγραφο απέστειλε σήμερα ο Δήμαρχος Καλαμάτας, προς τις αστυνομικές και τις δικαστικές αρχές για τη συνεχώς αυξανόμενη παράνομη συμπεριφορά των αθιγγάνων, ιδιαίτερα στις δυτικές περιοχές του Δήμου Καλαμάτας. Πήδημα, Άγιος Φλώρος, Πλατύ, Μικρομάνη, πλήττονται από διαρρήξεις, κλοπές και επιθετικότητα.
Άσχημη είναι η κατάσταση και για το Δήμο, όπου καθημερινά παρατηρούνται κλοπές σε είδη αστικού εξοπλισμού και σε οτιδήποτε μπορεί να πωληθεί. Όμως, η κλοπή καθημερινά δεκάδων σχαρών, πέρα από το κόστος, δημιουργεί κινδύνους για τη ζωή και την ασφάλεια των πολιτών.
Ο Δήμαρχος ζήτησε να ενταθεί η αστυνόμευση και να υπάρξει έλεγχος και σε καταστήματα που ενδεχομένως αγοράζουν τα κλοπιμαία.
 
Οικονομική Επιτροπή συνεδριάζει…
Συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας (43η συνεδρίαση 2012), χθες, Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 12:00 μεσ., και αφού συζήτησε έλαβε αποφάσεις επί των παρακάτω θεμάτων:
1. Αποδοχή δωρεάς μιας ζωγραφιάς ενός ζευγαριού χορευτών πάνω σε μετάξι, από τον κ. Λεωνίδα Μανιάτη, Ψηφιδογράφο – Ζωγράφο, για το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας.
 
2. Διάθεση πιστώσεων δημοτικού προϋπολογισμού οικον. έτους 2012.
3. Μεταφόρτωση και μεταφορά των απορριμμάτων Δήμου Καλαμάτας.
4. Ορθή επανάληψη της υπ’ αριθμ. 301/2012 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Καλαμάτας.
5. Κατάρτιση όρων διακήρυξης για τη διενέργεια πρόχειρου ανοιχτού δημόσιου διαγωνισμού για την «Προμήθεια οργάνων ανταλλακτικών και υλικών περίφραξης παιδότοπων Δήμου Καλαμάτας».
6. Κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης για την εκμίσθωση του Δημοτικού Αναψυκτηρίου μεταξύ Νέδοντος και Αρτέμιδος.
7. Έγκριση τευχών διαγωνισμού για την ανάθεση εκπόνησης της μελέτης «Πράξη Εφαρμογής περιοχής Ασπροχώματος Δήμου Καλαμάτας».
8. Απόδοση παγίας προκαταβολής Τοπικής Κοινότητας Βρομόβρυσης.
9. Απόδοση παγίας προκαταβολής Τοπικής Κοινότητας Θουρίας.
10. Απόδοση παγίας προκαταβολής Τοπικής Κοινότητας Νέδουσας.
11. Έγκριση ή μη άσκησης προσφυγής κατά της υπ’ αριθμ. πρωτ. 3201/31-8-2012 απόφασης του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.
12. Έγκριση ή μη άσκησης προσφυγών.
13. Σύσταση επιτροπής για την παράδοση – παραλαβή ακινήτου ιδιοκτησίας του Κεφαλαίου Αυτοτελούς Διαχείρισης κληροδοτήματος «Αικατ. Χανδρινού» (Σφενδόνης 10 & Δειράδων – Κηφισιά).

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.