ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ


Δημοτικό Παντοπωλείο
από την κοινότητα της Μικρής Μαντίνειας
Με πρωτοβουλία της Τοπικής Κοινότητας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρής Μαντίνειας, συγκεντρώθηκαν την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το Δημοτικό Παντοπωλείο του Δήμου Καλαμάτας, όπου και παραδόθηκαν. Ευχαριστίες εκφράζουν η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Έφη Καμπουγέρη και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μικρής Μαντίνειας κ. Στυλιανός Λιακέας, προς όλους όσους βοήθησαν, προσφέροντας από το υστέρημά τους σε συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη.
Ήρθαν τα Προνοιακά Επιδόματαπληρώνονται την προσεχή Τρίτη

Έφθασε ειδοποίηση στο Δήμο για τα Προνοιακά Επιδόματα, τα οποία ανέρχονται στο ποσό των 1.622.403,40 ευρώ και θα καταχωρηθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων, την προσεχή Τρίτη 11 Δεκεμβρίου.
 
 Μια σημαντική εκδήλωση
• για την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία
• για την παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού
Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα, 4 Δεκεμβρίου το πρωί, στον πεζόδρομο της Αριστομένους, στο ύψος του Δημαρχείου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (3 Δεκεμβρίου) και την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού (5 Δεκεμβρίου) με σκοπό να ευαισθητοποιήσει, να ενημερώσει και να αφυπνίσει μικρούς και μεγάλους.
 
Εμπνευστές του γεγονότος αυτού ήταν το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Καλαμάτας, το ΚΕ.Φ.Ι.Α. (πρώην ΚΕΚΥΚΑμεΑ) και ο Σύλλογος ατόμων με εμπειρία καρκίνου Καλαμάτας «ΞαναρχίΖΩ».
 Επιχειρησιακό Πρόγραμμα, Τεχνικό Πρόγραμμα, Προϋπολογισμός 2013προγραμματισμός, διαβουλεύσεις και αποφάσεις
Δίδεται στη δημοσιότητα ο προγραμματισμός, οι διαβουλεύσεις και οι αποφάσεις για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα, το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό του 2013.
 Μεγάλη εκδήλωση των εθελοντών
Με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού (5 Δεκεμβρίου) ο Δήμος Καλαμάτας σε συνεργασία με την Επιτροπή Εθελοντισμού του Δήμου, διοργανώνει μουσική εκδήλωση με το Μίμη Πλέσσα, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 20.00 στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο.
Αύριο, θα δοθεί συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο, για τη μουσική αυτή εκδήλωση, όπου θα παρευρεθούν ο Δήμαρχος Καλαμάτας, o υπεύθυνος της Επιτροπής Εθελοντισμού, ο Μίμης Πλέσσας, ο Σπύρος Κλείσας, η Μαργαρίτα Γκινοσάτη και η Claudia Delmer.
 Χρηματοδότηση Δήμου

Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, αποδίδεται στο Δήμο Καλαμάτας, το ποσό των 626.716,49 €, από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών δαπανών του, για το μήνα Νοέμβριο 2012.
 Εορταγορά αγειοπλαστικής από το Α΄ΚΑΠΗ
στο Πνευματικό Κέντρο
Εορταγορά αγγειοπλαστικής θα πραγματοποιηθεί από το Α΄ΚΑΠΗ του Δήμου Καλαμάτας, από την Πέμπτη 6 έως και το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, κατά τις ώρες 8.30 έως 13.30 και 16.00 έως 20.00, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.
  Εθελοντές Δημοτικού Παντοπωλείου
παζάρι
Αύριο, Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί, στο Πνευματικό Κέντρο, οι Εθελοντές του Δημοτικού Παντοπωλείου διοργανώνουν παζάρι με σκοπό την ενίσχυσή του, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.