ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μεσσηνία

ΠΩΣ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΕΚΟ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΝ ΕΛΕΩ ΣΑΜΑΡΑ

Να πούμε κι ένα μπράβο στον Αντώνη Σαμαρά από το ”Κουρδιστό Πορτοκάλι”.!!!
Ο πρωθυπουργός με την αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ ξεφορτώθηκε την μεγαλύτερη εστία μόλυνσης της μεταπολίτευσης, η οποία βρίσκεται στο Περιστέρι.
 Εδώ απ΄όπου το σκοτεινό παρακράτος του ΟΠΑΠ ανεβοκατέβαζε κυβερνήσεις, μοίραζε έαν σκασμό εκατομμύρια ευρώ σε εκβιαστές μηντιάρχες, σε ανύπαρκτους συλλόγους και διάφορα λαμόγια πολιτικάντηδες με τα λεφτά από τα τζανκιά του τζόγου τάιζαν την κομματική πελατεία τους. Για το γεγονός ότι έχουμε τα συγκεκριμένα λαμόγια πολιτικούς (με κάποιες εξαιρέσεις εντίμων ανθρώπων) έπαιξε καταλυτικό ρόλο ο ΟΠΑΠ όλα αυτά τα χρόνια..
Ο αμαρτωλός και διαπλεκόμενος ΟΠΑΠ που έδωσε κοντά στα 3 δις στην  Ιντραλότ με τις απόρρητες συμβάσεις αποτελεί τον Παρθενώνα της Διαφθοράς και της Διαπλοκής. Το κτίριο του Περιστερίου είναι η Ακρόπολη του Υποκόσμου.
Μόλις χθες ο ανεκδιήγητος Λουρόπουλος έδωσε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στους χρεοκοπημένους καναλάρχες για να υπερασπισθεί το “κοινωφελές” έργο του ΟΠΑΠ!. 
Στο ίδιο άρμα του παρακράτους του Περιστερίου και ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος έχει πέσει με τα μούτρα στην διαπλοκή
πως η γριά στα σύκα-και δεν ξέρει ποιον νταβατζή να πρωτοαγγαλιάσει: Από τον Κόκκαλη στον Αλαφούζο και μετά στον Ψυχάρη και στον Μπόμπολα και πάει λέγοντας.
Ο θίασος της Κουμουνδούρου συνεχίζει την αέναη περιπλάνηση στις βίλες και τα κάστρα των νταβατζήδων με μικρές ανάσες επαναστατικής ρητορίας. Και καθώς ολοκληρώνεται η γμωριμία με τον νταβατζή, οι αυλικοί του νταβατζή μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τον Αλέξη που τον είχαν παρεξηγήσει.
Τι κατάντια. Και ο ίδιος, ο υποκριτής Αλέξης, νομίζει ότι μπορεί να κοροιδέψει τον λαό μ΄αυτή την υποκριτική του συμπεριφορά.
Δεν πέρασαν ώρες από την ανακοίνωση του ΤAIΠΕΔ για τον ΟΠΑΠ και ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να κάνει λόγο για “στημένο” παιγίδι!
Ο Τσίπρας θεωρεί στημένο το γεγονός ότι κάποιοι ετοιμάζονται να δώσουν 700 εκατομμύρια ευρώ, πληρώνοντας σχεδόν 20 φορές πάνω την αξία του ΟΠΑΠ, ρισκάροντας η επένδυσή τους να εξαυλωθεί σε περίπτωση που επιστρέψουμε στη δραχμή. Η στην περίπτωση που συνεχισθεί η περιδίνηση της ελληνικής οικονομίας με αποτέλεσμα τα κέρδη του ΟΠΑΠ να μην μπορέσουν ούτε στο διηνεκές να αποσβέσουν το ποσό της εξαγοράς. Άλλωστε η τύχη του ΟΠΑΠ είναι άρρηκτα δεμένη με την οικονομία της χώρας. 

Είναι ο ίδιος ο Τσίπρας και οι συνδικαλιστές του Οργανισμού (που από πασοκαραίοι γίναν σε μια νύχτα συριζαίοι) που δεν βρήκαν ούτε μια λέξη να πουν για τις αμαρτωλές συμβάσεις του ΟΠΑΠ με την Intralot οι οποίες στα 23 χρόνια απέφεραν στα ταμεία της Intralot 3 δις ευρώ. Άλλα 3 δις ευρώ πήρε η Intracom από τον ΟΤΕ. Σύνολο για τον Κόκκαλη 6 δις ευρώ. 
Γι΄αυτή την ροή της κασαδούρας, με εξαίρεση τον Παπαδημούλη, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έβγαλε άχνα. Αλλά πως να βγάλει άχνα, από τη στιγμή που παραμονές των εκλογών ο Τσίπρας εθεάθη να επισκέπτεται τον Κόκκαλη και στην συνέχεια, μετεκλογικά, τους υπόλοιπους φιλάνθρωπους νταβατζήδες της χώρας μας; Λίγες ώρες πριν τα καρακώλια κάνουν ντου στις Σκουριές (ξημερώματα στα σπίτια εκείνων που συνελήφθησαν) ο αρχηγός Αλέξης έβλεπε τον Μπόμπολα στην Μεταμόρφωση-όνομα και πράμα.
Ο Τσίπρας λοιπόν που αφήνει υπονούμενα για στημένο παιγνίδι και ξεπούλημα γιατί δεν έφερνε δικούς του επενδυτές από την Βενεζουέλα και την Βραζιλία να δώσουν καλύτερη προσφορά;
Ο Τσίπρας προαφανώς θέλει να παραμείνει ο ΟΠΑΠ ως έχει για να μοιράζει ένα σκασμό εκατομμύρια στο μηντιακό παρακράτος, στα κόμματα και στους ξιπασμένους πολιτικούς που είχαν πρόσβαση στα ταμεία του. Ο Τσίπρας θέλει τον ΟΠΑΠ κρατικό για να τον αρμέγουν οι εκάστοτε κυβερνητικές συμμορίες και η διαπλοκή, όπως έχει δείξει η ιστορία.
Φυσικά ο Τσίπρας θα ήθελε να αποτύχει η πρώτη μεγάλη αποκρατικοποίηση ώστε να  πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά μια και θα έπρεπε αυτά τα 700 εκατ. ευρώ να τα βρει από νέα μέτρα που θα εξαθλίωναν ακόμη περισσότερο τους πολίτες.
Ο Τσίπρας τέλος έρχεται να υπερασπισθεί  το βρώμικο παιγνίδι εξαγοράς των ΜΜΕ που έχει στήσει η παράγγα του ΟΠΑΠ.
 Ακόμη και στο πάρα 5 (μόλις χθες) ο ανεκδιήγητος Λουρόπουλος, ο οποίος κάθονταν σούζα μπροστά στον Μώραλη τις προάλλες, μοίρααε ένα σκασμό λεφτά στα κανάλια.
Μια προκλητική διαφήμιση του ΟΠΑΠ, (την είδαμε στο Mega) κάνει λόγο για το κοινωφελές έργο του Οργανισμού. 
Προφανώς ο ανεκδιήγητος Λουρόπουλος εννοεί το «κοινωφελές» έργο του Οργανισμού στην Intralot και επιχειρεί να μπουκώσει στόματα ακόμη και στo  +5’ της πώλησης ώστε να την σαμποτάρει.
Ποιος ιδιώτης θα μοιράζει ένα σκασμό εκατομμύρια ευρώ, όπως έκανε ο ΟΠΑΠ, στους νταβατζήδες των ΜΜΕ;
Ούτε ο πλέον ζάπλουτος επιχειρηματίας του πλανήτη να ήταν ο αγοραστής, δεν θα τάιζε τα εγχώρια σαπάκια με ένα σκασμό εκατομμύρια. Το θράσος του Λουρόπουλου λοιπόν δεν έχει όρια.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.