ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ- ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ..
Η ΟΕΝΓΕ και οι γιατροί του «Ευαγγελισμού» καταδικάζουν τις «ρατσιστικές και φασιστικές πρακτικές» της Χρυσής Αυγής, δηλώνοντας ότι η οργάνωση είναι ανεπιθύμητη στα νοσοκομεία 
Τις ρατσιστικές και φασιστικές πρακτικές τις οποίες επιχειρεί να εφαρμόσει η Χρυσή Αυγή σε χώρους της υγείας και των νοσοκομείων του ΕΣΥ, καταδικάζουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο οι νοσοκομειακοί γιατροί.
Στο ψήφισμα του 8ου συνεδρίου της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) με τίτλο «έξω οι νεοναζί από τα νοσοκομεία», αναφέρεται ότι «οι επανειλημμένες προσπάθειες των φασιστών να εδραιώσουν την παρουσία τους στο χώρο της Δημόσιας Υγείας της χώρας με τρομοκρατικές εφόδους, ρατσιστικές αιμοδοσίες και “ιατρεία” δε μπορεί και δεν πρέπει να γίνουν ανεκτές από τους νοσοκομειακούς γιατρούς, τους υγειονομικούς και τους δημοκρατικούς πολίτες».
Τονίζεται επίσης, ότι «ρατσιστικές πρακτικές και μέθοδοι που βρίσκονται από τη φύση τους σε πλήρη αντιδιαστολή με την Ιατρική Δεοντολογία και το αναμφισβήτητο δικαίωμα για ισότιμη περίθαλψη όλων των ανθρώπων, θα μας βρουν απέναντι τους».
Η ΟΕΝΓΕ καλεί του γιατρούς να αντισταθούν «στο ρατσιστικό δηλητήριο της Χρυσής Αυγής και να καταγγέλλουν κάθε περιστατικό ρατσιστικής βίας στις Ενώσεις και τα σωματεία τους».
Επίσης οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», με αφορμή ερώτηση βουλευτών της Χρυσής Αυγής για τις ελλείψεις προσωπικού στο νοσοκομείο, ζητούν από τη διοίκηση του ιδρύματος να μη δώσει κανένα στοιχείο «στους ρατσιστές, οπαδούς των ναζί», ξεκαθαρίζοντας ότι «είναι ανεπιθύμητοι» στο Νοσοκομείο.
«Η μισαλλοδοξία και η μπόχα τους είναι ξένες για τους εργαζόμενους στον “Ευαγγελισμό”, Έλληνες και ξένους. Θα μας βρουν μαζικά και οργανωμένα απέναντί τους όπου κι όποτε τολμήσουν να εμφανιστούν», αναφέρει ανακοίνωση των εργαζομένων..
  Από την Χρυσή Αυγή εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση για τα διαδραματισθέντα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας !

Απάντηση στις ανακοινώσεις του ΚΚΕ και της ΔΗΜΑΡ  

ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ!



Με αφορμή την επίσκεψη κλιμακίου της Χρυσής Αυγής στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, για να διαπιστωθεί αν τηρείται ο νόμος για τις αποκλειστικές νοσοκόμες και τη «μαύρη» εργασία, τα ορφανά του Στάλιν (ΚΚΕ και οι. δορυφόροι του, ΠΑΜΕ και κάποιο ολιγομελές «Σωματείο Εργαζομένων») εξέδωσαν παραπλανητικές ανακοινώσεις για «τραμπουκισμούς» κ.τ.λ. και καλεί τον λαό να μας. απομονώσει. Επίσης, οι ορκισμένοι εχθροί του ελληνικού λαού, δηλώνουν ξεδιάντροπα πως «η υγεία είναι για όλους, άσπρους, μαύρους, κίτρινους, έχουν δεν έχουν άδεια παραμονής». Ξέχασαν να γράψουν, όμως, πως η. λυπητερή είναι μόνο για τα. κορόιδα, τους Έλληνες, γιατί οι λαθρομετανάστες δεν πληρώνουν φράγκο, ενώ κάποιοι απ' αυτούς κλέβουν και το ψωμί των Ελλήνων! Τέλος, το κόμμα που με ροπαλοφόρους του ΠΑΜΕ φύλαγε τη βουλή από την οργή του λαού όταν ψηφίζονταν τα Μνημόνια της δυστυχίας μας, αναγκάζοντας ως και τον Άδωνι-«Μπουμπούκο» να τους επαινέσει δημοσίως («Ευτυχώς που υπήρχε και το ΠΑΜΕ εκεί έξω»), απαίτησε από τη διοίκηση του νοσοκομείου να πάρει θέση για το ζήτημα. Και λίγο αργότερα, η διορισμένη από τους Βενιζελο-σαμαρο-κουρέληδες διοίκηση του Νοσοκομείου συμμορφώθηκε και πήρε θέση, κατά της Χρυσής Αυγής βεβαίως. Μια ακόμη απόδειξη ότι οι κουκουέδες είναι το μακρύ χέρι του συστήματος που μας ρουφάει το αίμα με το καλαμάκι!
(ΥΓ) 1: Όσο για την απειλή τους: «Να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους στο νοσοκομείο», τη γράφουμε στα παλιά μας τα παπούτσια. Θα πηγαίνουμε όπου θέλουμε κι άμα τους βαστάει ας έρθουν να μας εμποδίσουν!
(ΥΓ) 2: Ανακοίνωση εις βάρος μας εξέδωσαν και τα ορφανά του Τσαουσέσκου (ΔΗΜΑΡ ή ΡΗΜΑΔ, γιατί τα έχουν κάνει όλα ΡΗΜΑΔιό). Χρειάζεται απύθμενο θράσος για να θέλουν να βγούνε κι από πάνω εκείνοι που βάζουν φόρους και χαράτσια στον ελληνικό λαό!
(ΥΓ) 3: Η διοίκηση του Νοσοκομείου έχει λόγους να μην επιθυμεί την εφαρμογή της νομιμότητας και την πάταξη της «μαύρης» εργασίας; Και αν ναι ποιους;
Σκλη­ρή α­να­κοί­νω­ση ε­ξέ­δω­σε η Ν.Ε. Μεσ­ση­νί­ας του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ για την έ­φο­δο χθες το βρά­δυ,  που έ­κα­νε κλι­μά­κιο της Χρυ­σής Αυ­γής με ε­πι­κε­φα­λής το βου­λευ­τή Μεσ­ση­νί­ας Δ. Κου­κού­τση. 
Η α­να­κοί­νω­ση α­να­φέ­ρει: 
«Α­κό­μα και στους πο­λέ­μους, α­κό­μα  και στις στιγ­μές που το μί­σος και η βί­α ξε­περ­νού­σαν κά­θε ό­ριο, τα νο­σο­κο­μεί­α και το ι­α­τρι­κό προ­σω­πι­κό έ­χαι­ραν α­συ­λί­ας α­πό τους εμ­πό­λε­μους.
Η στοι­χει­ώ­δης αν­θρω­πι­στι­κή λο­γι­κή ε­πι­τάσ­σει το σε­βα­σμό σε ό­σους προ­σπα­θούν να κα­τα­πρα­ΰ­νουν τον αν­θρώ­πι­νο πό­νο. Αυ­τήν α­κρι­βώς τη στοι­χει­ώ­δη αν­θρω­πι­στι­κή λο­γι­κή δεν την έ­χει η να­ζι­στι­κή Χρυ­σή Αυ­γή, μέ­λη της ο­ποί­ας έ­κα­ναν έ­φο­δο χθες το βρά­δυ,  με ε­πι­κε­φα­λής το βου­λευ­τή τους στην Μεσ­ση­νί­α Δ. Κου­κού­τση, για να «ε­λέγ­ξουν» αν δου­λεύ­ουν πα­ρά­νο­μες, αλ­λο­δα­πές α­πο­κλει­στι­κές νο­σο­κό­μες.
Κα­ταγ­γέλ­λου­με αυ­τό το νέ­ο κα­τά­πτυ­στο κρού­σμα τραμ­που­κι­σμού της Χρυ­σής Αυ­γής .
Οι «πα­λι­κα­ρά­δες» της Χρυ­σής Αυ­γής, «νύ­χτα με τη νύ­χτα» α­πο­κα­λύ­πτον­ται. Ε­κτο­νώ­νουν τη «αν­τι­συ­στη­μι­κή» τους δρά­ση στους κα­τα­τρεγ­μέ­νους αυ­τής της χώ­ρας, ό­πως εί­ναι οι με­τα­νά­στες οι ο­ποί­οι με­ρι­κές φο­ρές κα­λύ­πτουν και α­νάγ­κες τις ο­ποί­ες ού­τε το σύ­στη­μα υ­γεί­ας ού­τε η κοι­νω­νί­α μπο­ρούν να αν­τι­με­τω­πί­σουν .
Τους  αυ­τό­κλη­τους θρα­σύ­δει­λους «ε­λεγ­κτές» δεν τους α­πα­σχο­λεί η δι­α­λυ­τι­κή κα­τά­στα­ση του νο­σο­κο­μεί­ου Κα­λα­μά­τας και του Ε­ΣΥ συ­νο­λι­κά.  Οι ελ­λεί­ψεις υ­λι­κών και προ­σω­πι­κού, οι μει­ώ­σεις μι­σθών,  οι α­πλή­ρω­τες υ­πε­ρω­ρί­ες, η ο­λο­έ­να και αυ­ξα­νό­με­νη συμ­με­το­χή των α­σθε­νών α­πό την τσέ­πη τους για πα­ρο­χές Υ­γεί­ας.
Δεν φταί­νε για την δι­ά­λυ­ση της κοι­νω­νί­ας, η τρό­ι­κα, οι ο­λι­γάρ­χες, οι τρα­πε­ζί­τες, οι το­κο­γλύ­φοι και οι πο­λι­τι­κοί που τους υ­πη­ρε­τούν, ή μάλ­λον φταί­νε κά­πως κι αυ­τοί, αλ­λά κυ­ρί­ως φταί­νε οι πάμ­φτω­χοι, οι με­τα­νά­στες που ζη­τούν δου­λειά, έ­να χα­μη­λό με­ρο­κά­μα­το. Οι με­τα­νά­στες φταί­νε για την πε­ρι­κο­πή μι­σθών, συν­τά­ξε­ων, ε­πι­δο­μά­των, για τα λου­κέ­τα , για την δι­ά­λυ­ση των νο­σο­κο­μεί­ων.
Η Χρυ­σή Αυ­γή εί­ναι σή­με­ρα δυ­να­τό χαρ­τί της ο­λι­γαρ­χί­ας, ε­κτρο­χιά­ζει την ορ­γή και τη ρί­χνει στο κε­νό.
Θα το ε­πα­να­λά­βου­με: Ι­δε­ο­λο­γί­α της Χρυ­σής Αυ­γής εί­ναι το Ά­ου­σβιτς και η ε­πι­βο­λή του τρό­μου α­πο­τε­λεί την κεν­τρι­κή πο­λι­τι­κή α­τζέν­τα.
Α­πέ­ναν­τι σε αυ­τόν τον να­ζι­στι­κή συμ­μο­ρί­α, δεν μπο­ρεί να υ­πάρ­ξει κα­μί­α α­νο­χή. Α­παι­τεί­ται πο­λι­τι­κή α­πο­μό­νω­ση τους κι ε­νερ­γο­ποί­η­ση ε­πι­τέ­λους των ορ­γά­νων της πο­λι­τεί­ας για να μπει φραγ­μός στη συ­νε­χή εγ­κλη­μα­τι­κή δρα­στη­ρι­ό­τη­τα τους.»

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.