ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Προβλεψη -σοκ του προεδρου της ΓΣΕΒΕΕ

Μό­λις εί­χε τε­λει­ώ­σει η συ­νέν­τευ­ξη τύ­που που πα­ρα­χώ­ρη­σαν οι πρό­ε­δροι της Ε­ΣΕ­Ε και ΓΣΕ­ΒΕ­Ε στο πλαί­σιο του 2ου προ­συ­νε­δρί­ου της Ε­ΣΕ­Ε στη Λά­ρι­σα. Η τε­λευ­ταί­α α­πο­στρο­φή του κ. Καβ­βα­θά, του νε­ο­ε­κλε­γέν­τος προ­έ­δρου της ΓΣΕ­ΒΕ­Ε με εί­χε προ­βλη­μα­τί­σει.
Τον πλη­σί­α­σα θέ­λον­τας να ξε­κα­θα­ρί­σω κά­ποι­α πράγ­μα­τα: «Κύ­ρι­ε πρό­ε­δρε, τό­σο ε­σείς ό­σο και ο κ. Κορ­κί­δης εί­πα­τε με έ­να στό­μα πως οι ση­με­ρι­νοί πο­λι­τι­κοί δεν έ­χουν ερ­γα­στεί στη ζω­ή τους, δεν έ­χουν πλη­ρώ­σει πο­τέ τους έ­ναν ερ­γα­ζό­με­νο ή έ­να ε­νοί­κιο, δεν έ­χουν κό­ψει ού­τε έ­να φύλ­λο ε­πι­τα­γών, με λί­γα λό­για δεν ξέ­ρουν τι γί­νε­ται στην πραγ­μα­τι­κή οι­κο­νο­μί­α. Ό­μως οι συγ­κε­κρι­μέ­νοι πο­λι­τι­κοί ή­ταν γνω­στοί. Για­τί λοι­πόν ε­σείς –εν­νο­ώ οι η­γε­σί­ες των εμ­πό­ρων και ό­χι μό­νο – τους βο­η­θή­σα­τε προ­ε­κλο­γι­κά να ξα­να­ε­κλε­γούν; Για­τί συμ­με­τεί­χα­τε στις προ­ε­κλο­γι­κές τους ε­πι­τρο­πές;» Μου α­πάν­τη­σε χω­ρίς να ξαφ­νι­ά­ζε­ται, σχε­δόν α­βί­α­στα: «Θα κα­τα­λά­βα­τε και α­πό τη ση­με­ρι­νή συ­νέν­τευ­ξη τύ­που πως και ε­μείς δεν εί­μα­στε ά­μοι­ροι ευ­θυ­νών. Κά­νου­με την αυ­το­κρι­τι­κή μας. Και την κά­νου­με σκλη­ρά. Α­κού­στε με. Το 2013 θα δού­με σκη­νές α­πο­κά­λυ­ψης. Φέ­τος θα φα­νεί η με­γά­λη ζη­μιά, φέ­τος που το «λί­πος» α­πο­τε­λεί πα­ρελ­θόν».
Μου εί­πε και άλ­λα. Για τις νο­μο­θε­τι­κές πρω­το­βου­λί­ες της κυ­βέρ­νη­σης που έ­χουν ως στό­χο να βο­η­θή­σουν τη χρη­μα­το­δό­τη­ση των ε­ται­ρι­ών, τις ο­ποί­ες ο ί­διος χα­ρα­κτή­ρι­σε «μια τρύ­πα στο νε­ρό». Για τους συμ­βού­λους του υ­πουρ­γού Α­νά­πτυ­ξης οι ο­ποί­οι ε­ξυ­πη­ρε­τούν συγ­κε­κρι­μέ­να συμ­φέ­ρον­τα.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.